Varikosette – Pentru o Viață Fără Varice

Varikosette

Varikosette sau cum e viața fără varice supărătoare”,”Varikosette este un tratamentpentru varice, care de fapt nu este un tratament.

Huh, cum suna asta 🙂 Spun ca nu este un tratament, deoarece daca ma uit atent peste ingredientele sale nu pare nici pe departe a fi un tratament, ci mai degraba un ajutor care ar trebui folosit pe langa un tratament medicamentos corect.

Vezi aici ce ingrediente are Varikosette Varicele reprezintă un chin zilnic pentru un sfert din oameni. În 95% din cazuri boala se moștenește, dar mai există și alte cauze care ar putea determina apariția acestei afecțiuni, cum ar fi: statul îndeungat în picioare, sarcina etc. Singura modalitate de tratare eficientă a varicelor rămâne intervenția chirurgicală la nivelul venelor afectate.

Citeste prospectul Varikosette Celelalte metode sunt doar de scurtă durată sau, pur și simplu, nu își fac efectul. Cu toate acestea, există la momentul actual o piață destul de mare a produselor care vând această iluzie, că ar putea trata în mod eficient și de lungă durată varicele.

Iar pe această mare piață, nu de mult timp și-a făcut apariția și Varikosette, care dă binecunoscuta promisiune că varicele vor rămâne doar o amintire supărătoare, în scurt timp.

Despre Varikosette

Varikosette se prezintă sub forma unei creme care se aplică local, pe zona afectată. Produsul se recomandă ca fiind unul care nu este absolut deloc dăunător, pentru că nu conține parabeni, coloranți, parfumuri sintetice și nici produse GMO.

Ar fi obținut certificare, da din partea cărui institut, nu se spune. Singurul loc de unde se poate cumpăra crema în România este de pe site-ul producătorului. Apare și recomandarea că dacă produsul se găsește oriunde altundeva, cu siguranță este contrafăcut.

Citește și despre Varicobooster, o cremă împotriva varicei.

Varicobooster, crema care te scapă de varice – Cât este de sigură?

Se mai menționează că, în urma comenzii plasate pe site, produsul ajunge mai repede în orașele mari, în aproximativ 2-3 zile, iar în celelalte regiuni ale țării sunt oarecare întârzieri, termenul prelungindu-se pâmă la 7-14 zile. Sursa foto: myasco blog // articol varikosette

Ingrediente și mod de acțiune

Crema, care susține că este 100% naturală conține:

  • Gel din aloe vera- îndepărtează senzația de greutate și oboseală a picioarelor, reduce permeabilitatea, fragilitatea capilară, umflarea și inflamarea picioarelor
  • Extract din ghimpe- redă fermitatea și elasticitatea pereților vaselor și atenuează durerea, umflarea și oboseala picioarelor
  • Extract din coajă de lămâie și ulei de argan-  are mai mult rol hidratant și înlătură transpirația excesivă de la nivelul picioarelor
  • Extract de splinuță-  tonifiază, stimulează fluxul sanguin, accelerează metabolismul țesuturilor și refacerea celulelor
  • Ulei de măceșe-  conferă agilitate și forță picioarelor, vindecă microfracturile, reîmprospătează și dezinfectează pielea picioarelor

Iti recomand sa citesti si articolul unde s-au prezentat efectele Varforte Produsul își face simțit efectul după 1,5 săptămâni de folosire regulată. Produsul are ca efecte: stimularea circulării sanguine normale, îndepărtarea semnelor de oboseală de la nivelul picioarelor, hidratarea și hrănirea pielii.

Recomandări

Produsul este recomandat persoanelor care suferă de varice, într-un stadiu avansat, cât și la primele semne. Pe site-ul produsului se sugerează subtil că totuși crema și-ar face efectul mai mult în cazul stadiilor nu prea mult avansate. De asemenea, se recomandă folosirea zilnică a produsului. Cu toate acestea, nu se menționează de câte ori pe zi ar trebui folosit ca rezultatele să fie vizibile.

Efecte

După numai 1,5-2 săptămâni ar trebui să își facă efectul Varikosette. Dacă acest lucru s-ar întâmpla cu adevărat, nu am putea găsi explicații pentru sutele de persoane care nu își găsesc liniștea și se plâng încontinuu de disconfortul produs de varice, când există o așa cremă miraculoasă la îndemâna oricui și  care rezolvă tot în așa de puțin timp.

Greu de crezut! Oricum, există posibilitatea ca această cremă să își facă efectul, dar când varicele nu au ajuns la un stadiu prea avansat.

Concluzii: Varikosette chiar functioneaza?

Varikosette este un produs din gama celor care se pretind a fi 100% naturale, a căror calitate este 100%  certificată, neapărat bazate pe ceva tehnologie unică și cu efect garantat.

Varicele, care sunt extrem de greu de tratat și au tendința să revină oricând, pentru Varikosette par doar o simplă joacă de copii. Pe site mai apare și părerea unui specialist, a cărui nume și profesie nici măcar nu se menționează,dar..deh, e specialist.

Lăsând asta la o parte, produsul nu are niciun studiu serios pe care să își bazeze efectele miraculoase și nici măcar nu se vinde într-o farmacie, lucru care i-ar da cu siguranță o mai mare credibilitate. Plus, prețul de 159 de lei nu vă poate garanta că producătorii sunt și ei 100% serioși și corecți în ce privește calitatea produsului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here