Termeni si conditii de utilizare

Siteul pastile-de-slabit.com este un blog despre suplimente de slabit, diete, nutritie si discutii utile celor care tin sau doresc sa tina o cura de slabire. Cu toate acestea, voi, cititorii, trebuie sa intelegeti si sa tineti cont de cateva lucruri:

  1. Daca aveti orice fel de probleme de sanatate, nu folositi suplimente de slabit (indiferent de numele sau ingredientele lor) pana nu discutati cu medicul care va monitorizeaza starea de sanatate. Chiar daca un supliment anume are doar ingrediente naturale sau se spune ca nu are contraindicatii si efecte secundare, nu va asumati nici un risc si discutati cu medicul.
  2. Daca aveti sub 18 ani si intentionati sa luati pastile de slabit fara recomandarea medicului (a se intelege fara un motiv intradevar serios) sfatul nostru este sa va bagati mintile in cap. La varsta aceasta organismul este de partea voastra pentru a slabi natural. Sport, mult sport, alimentatie sanatoasa si multa vointa! Nu doar ca veti slabi, dar veti fi mai sanatosi, fericiti si veti avea mai multa incredere in voi!
  3. pastile-de-slabit.com nu comercializeaza nici un produs de slabire. Blogul are scop pur informativ nu comercial.
  4. pastile-de-slabit.com nu are nici o relatie directa cu producatorii pastilelor de slabit despre care s-a discutat pe site sau magazinele care le comercializeaza. Asadar, nu va putem oferi informatii cu privire la: stocuri, statusul comenzilor pe care le faceti in cadrul anumitor magazine, retururi, garantii etc. Pentru aceste informatii, va va recomandam sa discutati cu magazinele in cauza.
  5. Sfaturile prezentate pe acest blog nu substituie sfatul unui medic nutritionist sau endocronolog acolo unde este cazul. Noi discutam la modul general, iar articolele au rolul de a va face sa imagine asupra modului in care functioneaza lucrurile. In momentul in care incepeti un tratament cu pastile de slabit, este necesar sa obtineti niste sfaturi personalizate, sfaturi pe care din punctul meu de vedere doar un medic nutritionst are competenta necesara pentru a vi le oferi.