Sveltaflor

Sveltaflor este un supliment nutritiv care actioneaza asupra organismului prin diureza si laxatie favorizand considerabil arderea grasimilor. Sveltaflor are efecte benefice asupra organismului si influenteaza pozitiv colesterolul din sange. De asemenea, este si un antioxidant foarte bun. Revenind la efectele sale legate de slabire, Sveltaflor este un supliment alimentar perfect pentru persoanele cu un apetit bogat carora le este greu sa isi controleze poftele si sa tine o cura de slabire. Sveltaflor va actiona atat asupra grasimilor (arzandu-le) cat si asupra poftei de mancare (suprimand-o).

Ingrediente Sveltaflor

Sveltaflor este un supliment alimentar naturist, deci plantele sunt principalele sale componente. Printre acestea trebuie sa amintim: frunza de senna (are efecte laxative asupra organismului si de asemenea este si un detoxifiant foarte bun), extracte de ceai verde (vestitul ceai verde are efecte diuretice), flori de soc (si florile de soc au efecte diuretice si laxative), frunze de mesteacan (frunzele de mesteacan sunt niste diuretice si depurative excelentecare vor stimula eliminarea toxinelor) si sulfina (tot un diuretic este si sulfina si este recomandata in special pentru efectul sau de eliminare a apei din organism).

Administrare Sveltaflor

Acest supliment se gaseste in farmacii in cutii a cate 60 de capsule ce cantaresc 350 mg (in total).  Sveltaflor se va administra de 3 ori pe zi cate o pastile dupa cele 3 mese principale. Cura in sine va tine 2 – 3 luni dupa care daca nu ati ajuns la greutatea dorita, va trebui sa faceti pauza o luna iar apoi sa incepeti o noua cura de slabire.

Contraindicatii Sveltaflor

Nu s-au inregistrat efecte secundare la acest medicament insa cu toate acestea nu este recomandat copiilor care au mai putin de 12 ani si persoanelro care sufera de ulcer, hipotensiune, agitatie sau sau sunt alergici la oricare din ingredientele acestor.

Sveltaflor se gaseste in farmacii si in magazinele naturiste la un pret de aproximativ 20 lei.

2 COMENTARII

    • Incerca un supliment bogat in fibre care iti va combate senzatia de foame. Totusi, daca vrei sa slabesti cum trebuie, e necesar sa faci si miscare 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.