Sveltaflor, ceai de slabit Fares

sveltaflor

Ceaiurile de la Fares cred ca sunt printre cele mai renumite ceaiuri de pe la noi. Au o gama foarte variata de ceaiuri pentru o serie larga de afectiuni precum cele respiratorii, cardiovasculare, aparatului digestiv, urinar, nevors, afectiuni ale ochilor etc.

Bineinteles, cu o floare nu se face primavara iar aceste ceaiuri nu vor putea trata afectiuni foarte grave, insa cu siguranta de multe ori sunt niste ajutoare naturale extraordinare. Pentru afectiuni ale stomacului de exemplu medicii recomanda foarte des diverse tipuri de ceaiuri in combinatie cu tratamentul medicamentos.

Revenind la Fares si ceaiul de slabit, unul din sortimentele de ceaiuri de slabit de la ei (pe care eu personal il stiu) este Ceaiul Sveltaflor. Nu stiu daca ati auzit de el pana acum, insa este unul dintre cele mai bune ceaiuri de slabit.

sveltaflorDespre ceaiul Sveltaflor de la Fares

Pe langa faptul ca este un ceai bun la gust (in general ceaiurile de slabit au un gust destul de neplacut), Sveltaflor este si foarte ieftin, o cutie costand undeva in jur de 4 – 5 lei. Il gasiti prin majoritatea supermarketurilor sau farmaciilor.

Ingrediente Sveltaflor Fares: frunze de senna (Sennae folium), flori de muşeţel (Chamomillae Flos), flori de soc (Sambuci flores), sulfină (Meliloti herba), flori de lavandă (Lavandulae flos), mentă (Menthae herba).

Contraindicatii ceai de slabit Fares Sveltaflor

Acest ceai, conform informatiilor oficiale oferite de cei de la Fares este contraindicat:

  • In caz de diaree si dezhidratare
  • Copiilor sub 12 ani
  • In cazul femeilor insarcinate dar si celor care alapteaza
  • Iar eu as mai adauga in cazul afectiunilor grave si diverselor tratamente FARA a se discuta in prealabil cu un medic sau farmacist.

Cum se ia ceaiul Sveltaflor pentru a slabi?

Tot conform recomandarilor Fares, Sveltaflor se administreaza in felul urmator:

  • 1 – 2 cani de ceai pe zi, dimineata si seara. Ceaiul Sveltaflor este cunoscut pentru efectul sau laxativ, iar daca acesta este prea intens, este recomandat sa besti o cana pe zi sau chiar una la 2 zile.
  • In cazul persoanelor in varsta se va administra zilnic cate o cana de ceai Sveltaflor, apoi o cana la 2 zile.

Pe toate durata curei de slabire cu ceai Sveltaflor este recomandat sa aveti o alimentatie si un stil de viata cat mai sanatos. Fara excese alimentare, fara alimente contraindicate in curele de slabire etc.

Daca reusiti sa faceti si putin sport (fie el chiar 30 – 60 de minute de mers pe jos) posibilitatea de succes a curei de slabire creste considerabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here