Regenon: Medicamentul Care Taie Pofta de Mâncare

regenon-pret

Regenon este probabil medicamentul pe care sigur te-ai gândit cel puțin 1 dată să îl folosești dacă eşti o persoană cu o greutate mai mare decât cea normală şi ai încercat deja să slăbeşti prin dietă, dar fără prea mult succes.

Acest medicament conţine o substanţă activă numită clorhidrat de amfepramona, care face parte din categoria medicamentelor anorexigene, adică acele medicamente care reduc pofta de mâncare.

În acest articol, vom discuta despre modul de utilizare a Regenon-ului şi despre ce trebuie să ştii înainte de a începe acest tratament sau vreo dietă care să includa și acest produs.

Atenție: Regenon este un medicament nu un supliment alimentar pentru slăbit. El poate avea efecte secundare dacă nu este utilizat corespunzător. Informați-va bine înainte de a îl folosi.

Mod de administrare a Regenon

Regenon-ul trebuie utilizat întotdeauna conform indicaţiilor medicului sau ale farmacistului. Doza recomandată pentru adulţi şi copiii cu vârsta de peste 12 ani este de o capsulă moale, de trei ori pe zi. Este important să nu depăşiţi doza maximă zilnică de 3 capsule moi.

Capsulele vor fi înghiţite întregi, cu un pahar mare de apă, înainte de mesele principale. Este recomandat să evitaţi administrarea medicamentului seara, deoarece poate cauza stari de agitație şi insomnie. Ultima doză este recomandat să fie luată cu cel minim 4 ore înainte de culcare.

Este important să urmaţi tratamentul sub supravegherea unui medic care are experienţă în tratarea obezităţii. De asemenea, înainte de a începe tratamentul cu Regenon, trebuie să fie excluse cauzele secundare organice ale obezităţii.

regenon-pareri

Durata tratamentului cu Regenon

Durata tratamentului cu Regenon este cuprinsă între 4 și 6 săptămâni şi sub nici o formă nu trebuie să dureze mai mult de 3 luni. În cazul în care nu se observă rezultate, adică o reducere a greutăţii după primele 3-4 săptămâni, tratamentul trebuie intrerupt și investigat de ce rezultatele nu au apărut.

Chiar şi în cazul în care rezultatele obținute sunt mulțumitoare și scadeți în greutate în această perioadă, nu trebuie să luați Regenon mai mult de 12 săptămâni fără ca un medic să va recomande asta in mod expres, lucru care este puțin probabil să se întample.

Contraindicaţii şi atenţionări

  1. Nu utilizaţi Regenon dacă sunteţi alergic/alergică la clorhidrat de amfepramona sau la oricare dintre restul ingredientelor acestui medicament. Înainte de a utiliza Regenon, discutați cu medicul dumneavoastră.
  2. Dacă sunteţi însărcinată, alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, nu luați acest medicament fără să vorbiți cu medicul. Este periculos.
  3. Regenon nu trebuie utilizat în perioada de sarcină şi alăptare.
  4. Chiar şi în cazul în care Regenon se administrează conform indicaţiilor medicului şi informaţiilor de pe prospect, capacitatea de reacţie se poate modifica în aşa măsură încât să afecteze negativ capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Acest efect este crescut când medicamentul este asociat cu alcool etilic. De aceea, trebuie evitate conducerea vehiculelor, folosirea utilajelor sau desfăşurarea unor activităţi cu grad mare de periculozitate cel puţin în primele zile de tratament.

În compoziţia Regenon-ului se găseşte:

  1. clorhidrat de amfepramona,
  2. acid tartric,
  3. parafină solidă (punct de congelare 68-72o C),
  4. parafină lichidă (cu vâscozitate scăzută), stearat de aluminiu, clorhidrat de acid glutamic,
  5. dioxid de siliciu coloidal anhidru; capsulă- gelatină, glicerol (85%), sorbitol, manitol (E 421),
  6. amidon hidrogenat hidrolizat, oxid roşu de fer (E 172),
  7. 3-etoxi-4-hidroxibenzaldehidă,
  8. acid fosforic (85%).

Merită să folosim acest medicament?

Regenon-ul poate fi un ajutor important în lupta împotriva obezităţii, dar trebuie utilizat cu precauţie şi sub supravegherea unui medic cu experienţă în tratarea acestei afecţiuni. Urmaţi întotdeauna indicaţiile medicului şi citiţi cu atenţie prospectul înainte de a începe tratamentul.

Să-l cumpărați de la diverse persoane care il vând in mod ilegal pe Internet și să-l folosiți după cum vă taie capul, este din punctul meu de vedere o greșeală foarte mare.

Este important să fiţi conştient de posibilele reacţii adverse ale medicamentului Regenon, deşi acestea nu apar la toate persoanele.

Dacă observaţi oricare dintre următoarele simptome, opriţi administrarea Regenon şi anunţaţi medicul dumneavoastră: respiraţie dificilă, umflarea feţei, buzelor, limbii sau gâtului, dificultăţi la înghiţire, roşeaţa pielii, apariţia unor erupţii cutanate însoţite sau nu de mâncărime. Acestea pot fi semne ale unei reacţii alergice.

Este important să luaţi în considerare frecvenţele posibilelor reacţii adverse:

  • Foarte frecvente: afectează mai mult de 1 din 10 utilizatori
  • Frecvente: afectează mai puţin de 1 din 10 utilizatori
  • Mai puţin frecvente: afectează mai puţin de 1 din 100 utilizatori
  • Rare: afectează mai puţin de 1 din 1.000 utilizatori
  • Foarte rare: afectează mai puţin de 1 din 10.000 utilizatori
  • Cu frecvenţa necunoscută: care nu poate fi estimată din datele disponibile

Studiile efectuate au arătat că administrarea medicamentelor din clasa Regenon poate duce la creşterea tensiunii arteriale din arterele plămânilor (hipertensiune arterială pulmonară). Hipertensiunea arterială pulmonară este o afecţiune gravă şi adesea letală. Apariţia sau agravarea respiraţiei dificile la efort este, de obicei, primul simptom şi necesită oprirea tratamentului şi investigarea într-un spital.

Iată câteva dintre posibilele reacţii adverse raportate:

Frecvente:
Mai puţin frecvente:
bătăi rapide ale inimii sau puls accelerat (tahicardie) constipaţie
zbaterea inimii (palpitaţii) greţuri
creşterea tensiunii arteriale (hipertensiune arterială) dureri de cap
dureri în piept (angină)
uscăciunea gurii

 

Rare: Foarte rare:
stare de tensiune
scăderea activităţii măduvei osoase responsabile cu producerea de celule din sânge (măduva hematogenă)
stare de confuzie
scăderea numărului de celule albe din sânge responsabile cu apărarea împotriva infecţiilor (agranulocitoză)
iritabilitate
scăderea numărului plachetelor din sânge responsabile cu coagularea sâng
atacuri cerebrale
atacuri de cord
infarct miocardic
tulburarea funcţiei inimii dumneavoastră (insuficienţă cardiacă)
oprirea inimii (stop cardiac)

155 COMENTARII

  1. Toste vrem 3 cutii de când le-au scos pe piață și încercăm tot felul de înlocuitor care au efect yoyo de mâncăm și ceea ce nu ne plăcea înainte așa ca dacă cineva mai are o rezervă chiar vă rugăm să ne ajutați măcar ne pregătim psihic ca nu v-om mai găsi.Monica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.