Recomandări pentru a slabi repede si sanatos

alergare

Știm ca foarte multe persoane pur și simplu se blochează atunci când vine vorba despre inceperea unei dieta, înca dinainte de a se apuca de ea. Doar cuvântul „dieta” le provoaca o stare de incofort și ii face să se gândească la cât de grea o să fie perioada care ii așteaptă.

În realitate, de cele mai multe ori, o dieta ținuta corect este o adevărata plăcere care pe lângă faptul ca vă va ajuta sa ajungeți la greutatea dorita, vă va aduce și foarte multe beneficii în ceea ce privește starea generala de sănătate.

Sfat: încercați o dieta sezoniera. De exemplu, în perioada aceasta puteți încerca dieta cu pepene roșu sau dacă va hotarati sa începeți cura de slabire puțin mai târziu, puteți încerca o dieta cu fructe și legume.  Va reamintesc si de dieta cu serotonina. Este minunata 🙂

Sportul înseamnă sănătate!

Aceasta este premiza de la care trebuie sa plecați atunci când începeți o cura de slabire. Indiferent de ce pastile de slăbit și suplimente veți folosi, sportul vă va aduce beneficii enorme, iar în momentul în care veți constientiza acest lucru va veți întreba de ce nu ați început mai devreme.

Va scriam recent despre pastilele de slabit Eco Slim si am recomandat sportul si dieta. Ma astept sa primesc comentarii de genul “daca tot folosesc Eco Slim” de ce sa mai fac sport? Pentru ca suplimentele de slabit NU TIN LOC DE SPORT SI NICI DE DIETA.

alergare

Înainte de începe sa practicati sportul preferat, este recomandat sa discutati cu un medic pentru a fi siguri care starea dumneavoastră de sănătate va permite practicarea sportului respectiv. Aceasta este o oportunitate excelentă de a afla multe detalii despre starea generala de sănătate, de a primi recomandări cu privire la intensitatea la care ar trebui sa „lucrati” și de ce nu, de a avea un punct de plecare pentru va putea măsura performantele.

PS. Poza este facuta la gradina botanica din Iasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here