Ce este MultiSlim? Cat se poate slabi?

Multislim pret forum

Dieta cu MultiSlim este conceputa medicinal și te scapa de grasea în plus și protejeaza masa musculara. MultiSlim este alcatuita din 4 faze ce ajuta la stabilizarea prancreasului și a nivelului de sânge din sânge, în timp ce arde și menține masa musculara și alte tesuturi slabe.

Acest protocol scade cu ușurința celulita și a fost folosit cu foarte mult succes. Este un produs aprobat de FDA.

Vezi cat a slabit Ionela cu MultiSlim in 2 luni

Cunostintele despre cum sa ții la distanța acele kilograme în plus pentru totdeauna! Ai auzit despre diete care nu numai promoveaza slabirea dar în același timp mărește tonusul muscular?

În timp ce unele diete bazate pe proteine, sunt de obicei saturate în grăsimi și taxeaza ficatul și rinichii, dieta MultiSlim livrează doar proteine de calitate ce protejeaza organele vitale.

Obezitatea în societatea de azi

Multislim pret forum Centrul de prevenire și control al bolilor a etichetat obezitatea drept inamicul numărul unu.

Obezitatea este o problemă serioasa ce afecteaza aproximativ 30% din populația Americii de Nord.

Oamenii supraponderali au o rata crescuta de hiper-tensiune, diabet de gradul 2, bolo cardiovasculare și câteva tipuri de cancer.

Studiile cuvernamentale prezic ca o treime din nou nascutii din ziua de azi vor dezvolta diabet pe parcursul vieții.

Conform US Surgeon General, numărul de copii supraponderali s-a dublat, iar numaruld e adolescenți supraponderali s-a triplat în ultimii 30 de ani.

America este una dintre cele mai bogate tari cu una dintre cele mai mari rate de obezitate din lume. Cum s-a ajuns acolo?

Citeste pareri pe forum despre MultiSlim

Creșterea în consum a mancarurilor bogate în zaharuri și pline de grăsimi saturate, combinat cu nivelul redus de activitate și stres au contribuit la situația actuala

Sindromul x si Mutlislim

MultiSlim tinteste problema privind sindromul x, numit și sindromul metabolic. Pentru a se califica ca și parte a problemei, adultii sau copii trebuie sa sufere de 2 din 4 componente ale sindromului metabolic:

  1. Obezitate
  2. Diabet
  3. Colesterol crescut
  4. Tenisune ridicată

Citeste articolul despre Fizzy Slim: https://pastile-de-slabit.com/fizzy-slim-rezultate-forum/

Care este sursa a multor probleme de sănătate?

Multislim RomaniaDe vina este disfunctia de insulina. O dieta disproportionata în grăsimi saturate și zahăr, cum ar fi pâinea, cerealele, pastele, pizza, porumb; face ca pancreasul sa produca insulin în exces ce rămâne în corp și crește nivelul de zahăr din sânge.

O producție mărita de insulina duce la hiperglicemie ce duce la o pofta mărita a consumului de zahăr.

Principala functiei a insulinei este sa regleze nivelul de sânge din corp, în același timp este și hormonul ce faciliteaza transportul de grăsime (trigliceride) către celule.

Mai rău, blochează grasimea în celule, și nu îl lasa să fie transformat în sursa de energie.

Acum ca nivelul de zahăr din sânge a scăzut a scăzut (și nu putem accesa grasimea pentru a-l folosi pe post de combustibil) ni se face pofta de dulciuri și cercul vicios începe din nou.

Cu alte cuvinte, abundenta de insulina este motivul creșterii în greutate. MultiSlim transforma aceasta abilitate a corpului de a digera zaharul prin regularea nivelului de insulina.

Cum? Dând pancreasului o bine meritata pauza prin eliminarea carbohidratilor pana când golul de a scadea în greutate a fost îndeplinit.

Principiile din spatele MultiSlim

Învața sa trăiești pe spatele rezervelor de grăsime ale corpului. Corpul produce energie din trei surse: glicogen (carbohidrati), proteine și grăsimi.

Prima formeaza rezerve de carbohidrati simpli și complexi iar când acestea sunt terminate, începe sa consume din rezervele de proteine și grăsimi pentru energie. Corpul inmagazineaza carbohidrati pentru necesarul a 3 zile.

Citeste articolul despre Eco Slim: https://pastile-de-slabit.com/eco-slim-pret/

Din aceasta cauza, dieta MultiSlim are un început și un sfârșit. După ce atingem obiectivul în proportie 100%, restrictionam zaharul ( simplu sau complex). De ce? Pentru ca atât timp cât zaharul este consumat corpul nu mai arde grasimile.

Este atât de simplu. Țineți minte, prima sursa de energei este livrata din rezervele de carbohidrati. Principul este terminarea rezervelor de carbohidrati pentru a forța corpul sa consume din rezervele de grăsime pentru a produce energie.

Cum face ca corpul sa consume din rezervele de grăsime și nu din masa musculara dacă ambele sunt consumate simultan? În principiu prin alimentarea corpului cu alimente bogate în proteine completate cu 8 aminoacizi esentiali, 97% fiind absorbabile.

În al doilea rând prin suplimentarea cu nutrienti de calitate pline de vitamina C, calciu, potasiu, magneziu – ingrediente cheie în creșterea masei musculare și electroliti pentru a inlocui elementele ce se găsesc doar în alimentele interzise de protocolul MultiSlim. Cel ce va urma aceasta dieta se va simți energizat și puternic. Nu e de mirare.

Selecția de ingrediente găsite în MultiSlim

Piesa de rezistenta a acestei diete se afla în mancarurile bazate pe proteine pe care consumatorul le va mnanca în timpul programului de slăbit. Aceste proteine se afla în 5 alimente principale : grau, soia, lapte albumin și colagen.

Ele sunt delicioase, satisfacatoare și sunt valabile în nenumărate texturi și gusturi. De asemenea include mancaruri crocante, gumoase, fine, dulci sarate și picante.

Pot fi servite fierbinți, calde, reci sau chiar inghetate. Clientul va folosi produsele MultiSlim pentru a copmpleta mesele cu vegetale și salate.

Fiecare plic sigilat conține pana la 20 grame de proteina cu foarte puține grăsimi și zaharuri. Sunt ușor de preparate și pot fi incorporate în fiecare stil de viața.

La ce sa te aștepți de la Multislim?

În medie, femeile vor slabi pana la 1,5 kg pe săptămâna și bărbații pana la 3 kilograme pe săptămâna. Dieta MultiSlim are următoarele efecte:

  • o pierdere rapidă a greutatii fără sacrificarea masei musculare
  • o înțelegere a mancarii și cum sunt acestea utilizate de organism
  • tranformarea grasimilor în energie
  • îmbunătățește energia și controleaza apetitul

Sa începem cel mai de succes plan dietetic și mai satisfacator plan dietetic!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here