BSN CLA DNA – 90 Softgels, pentru arderea grasimilor

BSN-CLA-DNA

Capsulele arzatoare de grasimi, BSN CLA DNA sunt niste capsule pentru sportivi (si nu numai) care au ca ingredient principal CLA. Acest CLA (acid linoleic conjugat) este un grup de acizi grasi naturali care se gasesc in carne, branza proteine si alte produse lactate.

Suplimentarea cu CLA ajuta la scaderea grasimii corporale prin moduri multiple, promoveaza folosirea depozitelor de grasimi ca si combustibil de catre organism si limiteaza stocarea grasimilor dietetice.

Utilizarea sa este sustinuta de mai multe studii de-a lungul anilor si este extrem de folosita datorita faptului ca nu contine stimulente. CLA inhiba activitatea enzimei lipoprotein lipazei (LPL), enzima responsabila pentru transferul de grasimi din fluxul sanguin catre celulele grase, prevenind astfel acumularea de grasimi corporale.

In acelasi timp, CLA stimuleaza disiparea grasimii corporale stocate, prin lipoliza, pentru a fi utilizata ca sursa de combustibil de catre organism în timpul exercițiilor fizice.In acest fel, CLA ajuta organismul sa piarda in greutate prin reducerea masei de grasimi, modeland armonios corpul.

BSN-CLA-DNA

Ce sunt capsulele BSN CLA ADN?

Acidul linoleic conjugat este o forma alterata a acidului linoleic, un acid gras bogat in omega 6 si foarte important pentru sanatatea umana. CLA nu poate fi produs de corpul uman, poate fi obtinut numai din alimente precum unt, carne de vita si miel sau suplimente. CLA este un antioxidant foarte puternic, anti-cancerigen, anti-catabolism, imbunatateste imunitatea, ajuta in procesul de ardere a grasimilor, in construirea si mentinerea masei musculare.

Suplimentarea alimentatiei cu acid linoleic conjugat a fost aratata ca imbunatateste raportul grasime / masa musculara, ajuta la arderea depozitelor de grasime, in special de pe abdomen si imbunatateste cresterea masei musculare.

CLA realizeaza aceasta reactie si reduce grasimea corporala prin cresterea sensibilitatii la insulina in asa fel incat acizii grasi si glucoza pot trece prin membranele celulelor musculare la distanta de tesutul adipos.

Cum actioneaza capsulele BSN CLA ADN?

Noul tip de capsule gel BSN CLA ADN asigura o mega-doza de 1000 mg/capsula de Acid Linoleic Conjugat CLA– create special sub forma gelificata pentru imbunatatirea biodisponibilitatii si absorbtiei produsului. De ce sa te infometezi fara rezultate, dar cu consecinţe grave asupra sanatatii cand poţi folosi CLA scazand astfel grăsimea corporala si restabilind starea generala de sanatate.

Acizii linoleici conjugaţi sunt o familie de cel puţin 28 izomeri ai acidului linoleic. Studiile efectuate au aratat ca foarte puţine componente au efecte anticancerigeneatat de puternice, si desigur ca un alt acid gras nu se ridică la acest nivel.

BSN-CLA-DNA-Ingrediente

Ce efecte au capsulele BSN CLA ADN capsule ?

Cei care isi doresc sa slabeasca fara diete drastice si lipsite de gust pot aucm testa metoda moderna a acesto capsule. Administrate de trei ori pe zi inainte de mese, aceste capsule dizolva pur si simplu grasimile nocive, mai ales cele depuse in zona abdominala care sunt si cele mai greu de inlaturat.

Studiile clinice au demonstrat efectele benefice ale acestor capsule pentru sportivi dar in aceeasi masura pentru persoane obisnuite, care nu fac sport si miscare in mod deosebit. Daca nu ai timp sa mergi la sala dar iti doresti sa ai din nou un corp suplu si frumos, atunci acestge capsule te aduc aproape de silueta dorita.

Concluzii despre BSN CLA DNA

BSN CLA DNA capsule cu gel modifica silueta topind grasimile. Fata de alte produse asemanatoare, rezultatele acestor capsule au demonstrat reducerea efectiva a greutatii corporale si topirea eficient a grasimilor din zona abdominala, fara efort si fara miscare in exces.

Se recomanda un stil de viata sanatos , fara excese alimentare, fumat sau alcool, pentru a consolida si mentine rezultatele obtinute in urma curei cu capsule BSN CLA DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here