MuscleG – dezvolta masa musculara

MuscleG Pachet

MuscleG este suplimentul alimentar de care bărbații care merg la sală sau fac antrenament zilnic au nevoie, deoarece acesta sprijină creșterea și dezvoltarea masei musculare a corpului, fiind una dintre cele mai bune surse de energie adiționale de care toți atleții au nevoie.

Vezi ce efecte secundare are Muscle G

Suplimentul alimentar MuscleG, conform celor prezentate pe siteul lor oficial sporește nivelul de testosteron prezent în organism, având totodată și capacitatea de a stimula tonusul muscular al bărbaților, oferindu-le ocazia să devină mai „masivi” din punct de vedere al fizicului.

Totusi, ei cam omit sa spuna si ca acumularea de masa musculara implica mai multe lucruri, nu doar administrarea unui supliment precum Muscle G si bataia din palme. Ei, din vorba, fac sa para totul foarte simplu, insa in realitate, sa stiti ca nu este deloc asa.

Vezi ce a scris Andrei (26 ani) despre Muscle G

Mai sunt cateva pareri acolo. Va recomand sa le cititi pe toate, insa sa luati in considerare si faptul ca unele dintre ele este posibil sa fi fost “lucrate” de catre echipa de marketing.

Beneficii MuscleG:

MuscleG PachetSuplimentul alimentar se diferențiază prin faptul că dezvoltă masa musculară a corpului într-un ritm foarte accelerat, iar persoanele care l-au utilizat susțin că în decursul primei luni de la utilizare au observat o îmbunătățire a masei lor musculare cu până la 11-12 kilograme, ceea ce înseamnă că efectele vizibile ale acestui supliment alimentar se pot constata destul de repede.

Un alt beneficiu oferit de MuscleG este faptul că produsul poate spori rata metabolică și intensifica producția de testosteron din organism.

Fiind o bună sursă de energie, eficiența antrenamentelor fizice este asigurată, la fel și doza sănătoasă de proteine vegetale de care corpul are nevoie pentru o mai bună dezvoltare a masei musculare.

Ingrediente MuscleG:

Suplimentul alimentar pentru masă musculară MuscleG se laudă cu faptul că este realizat în proporție de 50% din proteină vegetală completă, însă lista sa cu ingrediente active conține următoarele componente: pudra proteică din semințe de cânepă, omega 3 și 6, și vitaminele B1, B2 și zinc, însă nu doar atât.

Cert este că fiecare ingredient din compoziție sprijină scopul final al acestui produs – acela de a dezvolta masa musculară – printr-un set de acțiuni specifice.

Cum te poate ajuta formula MuscleG să-ți dezvolți musculatura?

Astfel, pudra proteică din semințe de cânepă mărește producția de testosteron din organism, sporind totodată și nivelul de energie, lucru care va rezulta în accelerarea metabolismului și în reducerea de țesut adipos, adică transformarea grăsimii în energie.

  1. Omega 3 și omega 6 sunt niște acizi grași cu efect benefic asupra sintezei de proteine. Sinteza de proteine este esențială în dezvoltarea masei musculare,a ceasta mărind tonusul general al corpului uman și rezistența pe care o are în fața antrenamentelor fizice.
  2. Totodată, și acești acizi joacă un rol semnificativ în creșterea nivelului de testosteron din corp, reținând calciul în corp și întărind țesutul osos.
  3. Vitaminele B1, B2 și zincul aduc aportul de vitamine și minerale esențiale sănătății organismului.
  4. Suplimentul alimentar MuscleG conține și magneziu, calciu, fier, care produc energie și sprijină contracția musculară.
  5. Vitaminele A, D, B1 și B2 au rol în mărirea tonusului muscular, echilibrând nivelul sintezei de proteine și susținând creșterea sănătoasă a celulelor esențiale pentru sănătatea atleților.

Va recomand sa incercati sa faceti rost de lista de ingrediente din Muscle G, mai exact de cea care apare in prospect, intrucat nu pot confirma ca cele de mai sus sunt cele reale. Eu le-am preluat de pe siteul oficial, insa in lipsa unui prospect nu m-as baza pe ele.

[wpsm_box type=”info” float=”none” text_align=”left”]
INFO: in cazul in care scopul vostru este sa slabiti, pe langa exercitii cardio probabil veti vrea sa folositi si un supliment de slabit precum Eco Slim sau de ce nu, Chocolate Slim.
[/wpsm_box]

Mod de administrare MuscleG:

Acest supliment alimentar poate fi administrat în 3 pași simpli:

  • Planificarea unui program serios pentru antrenament
  • Administrarea suplimentului cu jumătate de oră înaintea și după antrenament
  • Se utilizează constant timp de o lună, iar la finalul celor 30 de zile se pot observa îmbunătățirile aferente

Luati in considerare ce spun sportivii profesionisti din lumea fitnessului si culturismului si anume ca pentru a obtine rezultate este nevoie de: alimentatie corespuznatoare (+suplimente), odihna corespunzatoare si antrenament. Daca unul dintre acesti factori lipsete, nu este bine!

muscle g pret oferta

Pareri despre aces supliment:

Nu e recomandat să începeți utilizarea acestui supliment alimentar MuscleG înainte de a vă verifica cu un medic de familie sau unul specialist, mai ales că nu se găsesc informații cu privire la efectele adverse sau contraindicațiile medicale ale suplimentului.

De asemenea, să nu vă așteptați ca MuscleG să vă transforme corpul peste noapte. Este imperios să mențineți un program de activitate zilnică serioasă și să respectați o dietă adecvată dacă vă doriți să obțineți cele mai bune rezultate.

Eu personal va recomand sa cautati discutii si informatii despre Muscle G, la care au luat parte persoane care nu au nici un interes sa va vanda produsul. Urmariti evolutia lor, rezultatele pe care le-au obtinut si trageti oconcluzie daca acest produs merita sau nu utilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here