Hoodia Diet Complex – Dieta secreta a Angelinei Jolie

Trei ingrediente importante in lupta cu kilogramele in plus !

Hoodia Diet Complex are in compozitie trei ingrediente, dintre cele mai importante in lupta cu kilogramele in plus: Hoodia Gordonii Extract, CitriMax® si ChromeMate®.

South African Hoodia-Diet Complex

Contine cel mai popular ingredient folosit in curele de slabire

Indigenii Sud-Africani au descoperit proprietatile de limitare a apetitului ale acestui cactus, care le permite sa vineze perioade indelungate chiar si in lipsa hranei. Ingredientul principal este extractul din cactusul Hoodia Gordonii, care actioneaza la nivel cerebral (hipotalamus), in regiunea care dicteaza senzatia de foame. Aceasta senzatie este inhibata, unele studii medicale demonstrind aceasta actiune.

Rezultatele studiilor medicale efectuate sunt urmatoarele:

Comparind grupul care a primit extractul de Hoodia Gordonii cu cel care a primit placebo s-a obesrvat ca:

* grupul care a primit extractul de Hoodia Gordonii a avut a diminuare a cantitatii de grasime corporala care a fost importanta din punct de vedere statistic;

* grupul care a primit extractul de Hoodia Gordonii a avut o scadere in aportul de calorii care a fost importanta din punct de vedere statistic;

* nu s-au observat reactii adverse ; in medie grupul a consumat cu cca 1000 de calorii mai putin decit grupul de control, fara efecte secundare

Puteti citi mai multe despre cum actioneaza acest extract in sectiunea HOODIA COMPLEX a sitului nostru.

ChromeMateR este un ingredient patentat si reprezinta o forma biologica activa a cromului legat de niacin , asa numitul chromium polinicotinat ; acest ingredient mareste substantial eficacitatea cromului in regularizarea functiei normale a insulinei. Studii clinice noi arata ca ChromeMateR este mult mai efectiv decit cromium picolinate in reducerea stresului oxidativ si a inflamatiilor.

CitrimaxR este un ingredient patentat care ajuta la pierderea grasimii corporale fara a stimula sistemul nervos central.

Super CitriMaxR reduce apetitul, creste arderile de grasimi si nu are efecte secundare.

Super CitriMaxR actioneaza nu numai in scaderea in greutate dar are un rol in scaderea trigliceridelor, colesterolului si reducerea BMI (indexul greutatii corporale).

Nivelul foarte inalt de eficienta este dat de ingredientul principal , HCA hydroxycitric acid inclus in formula Hoodia Diet Complex . Noul studiu de la Georgetown University Medical Center din USA confirma ca Super CitriMaxR este unul din cele mai bune ingrediente in curele de slabire.

Hoodia-Complex

Hoodia gordonii. Acesta este numele botanic al unei plante suculente, fara frunza si cu tepi, de fapt un cactus, care creste in Africa de Sud, cu particularitate in desertul Kalahari. De mii de ani, locuitori din aceasta parte a lumii au foslosit acest cactus, dupa ce au observat ca pot ramine mai mult timp fara mincare in expeditiile lor de vinatoare; practic cactusul actioneaza ca si un inhibitor al pofetei de mincare.

Dupa citiva ani de cercetari, oamenii de stiinta au izolat citeva ingrediente care produc aceasta lipsa de pofta de mincare.

Hoodia este inregistrata ca o specie de planta protejata impotriva pirateriei bilogice si numai o mica parte din fermierii din Africa de Sud o pot comercializa.

Pentru a putea fi exportata ca materie prima, fermierii din Africa de Sud trebuie sa obtina un certificat, CITES.

Exista pe piata multe produse care nu au certificari si deci, pot fi produse false; pentru a va putea proteja cereti aceste documente, iar pe siteul nostru le puteti vedea in sectiunea certificari.

Cum functioneaza acest extract?

Constituentii chimici din Hoodia-Diet-Complex elibereaza in centri cerebrali ai poftei de mincare, un anumit produs chimic similar glucozei, dar mai puternic de 100,000 de ori. In creier, in Hipotalamus, acest semnal stabileste ca organsimul este satul astfel incit senzorii de pofta de mincare se inchid pur si simplu.

In plus, Hoodia-Diet Complex, contine inca doua ingrediente importante CitriMax si ChromeMate , arme importante in lupta dvs cu kilogramele in plus.

Studii medicale

Studiile care arata ca aceste ingrediente functioneaza

Hoodia Gordonii

Exista studii medicale care confirma ca Hoodia-Diet Complex reduce apetitul (pofta) de mincare ? Toate cele trei ingrediente prezente in acest produs functioneaza ? Raspunsul este da, acest lucru este confirmat de studiile medicale de mai jos.

Hoodia Gordonii. acesta este numele botanic al unei plante suculente, fara frunza si cu tepi, de fapt un cactus, care creste in Africa de Sud, cu particularitate in desertul Kalahari. De mii de ani, locuitorii din aceasta parte a lumii au folosit aceast cactus , dupa ce au observat ca pot ramine mai mult timp fara mincare in expeditiile lor de vinatoare ; practic cactusul actioneaza ca si un inhibitor al poftei de mincare.

Firma Phytopharm din Marea Britanie a efectuat studii clinice medicale studiind efectul extractului din Hoodia Gordonii asupra scaderii in greutate. Pacientii voluntari erau sanatosi dar obezi si li s-a administrat un extract din Hoodia Gordonii continind acest ingredient P57 ; voluntarii au fost impartiti in doua grupe, una care a primit extractul si o a doua care a primit placebo. Ambele grupuri au fost instruite sa continuie un regim normal de viata, dieta si exercitiu.

Resultatele studiul sint urmatoarele:

Comparand grupul care a primit extractul de Hoodia Gordonii cu cel care a primit placebo s-a observat ca:

* grupul care a primit extractul de Hoodia Gordonii a avut a diminuare a cantitatii de grasime corporala care a fost importanta din punct de vedere statistic;

* grupul care a primit extractul de Hoodia Gordonii a avut o scadere in aportul de calorii care a fost importanta din punct de vedere statistic;

* nu s-au observat reactii adverse ; in medie grupul a consumat cu cca 1000 de calorii mai putin decit grupul de control, fara efecte secundare;

Bibliografie:

Van Heerden FR, Vleggaar R, Horak RM, Learmonth RA, Maharaj V, Whittal RD. Pharmaceutical compositions having appetite suppression activity. United States Patent 6,376,657, issued April 23, 2002.

Tulp OL, Harbi NA, Mihalov J, DerMarderosian A. Effect of Hoodia plant on food intake and body weight in lean and obese LA/Ntul//-cp rats. FASEB J 2001 Mar 7;15(4):A404.

Tulp OL, Harbi NA, DerMarderosian A. Effect of Hoodia plant on weight loss in congenic obese LA/Ntul//-cp rats. FASEB J 2002 Mar 20;16(4): Habeck M. A succulent cure to end obesity. Drug Discovery Today, March 2002, pp 280-1.

Super CitriMaxR

Noul studiu de la Georgetown University Medical Center din USA confirma ca Super CitriMaxR este unul din cele mai bune ingrediente in curele de slabire.

Super CitriMaxR reduce apetitul, creste arderile de grasimi si nu are efecte secundare.

Super CitriMaxR actioneaza nu numai in scaderea in greutate dar are un rol in scaderea trigliceridelor, colesterolului si reducerea BMI (indexul greutatii corporale).

Bibliografie:

  • Preuss HG, Bagchi D, Bagchi M, Rao CVS, Satyanarayana S and Dey DK, Efficacy of a Novel, Natural Extract of (-)Hydroxycitric Acid(HCA-SX) and a Combination of HCA-SX, Niacin-Bound Chromium and Gymnema sylvestre Extract in Weight Management in Human Volunteers: A Pilot Study, Nutrition Research, 24:45-58, 2004.
  • Preuss HG, Bagchi D, Bagchi M, Rao CVS, Dey DK and Satyanarayana S, Effects of a Natural Extract of (-)Hydroxycitric Acid(HCA-SX) and a Combination of HCA-SX plus Niacin-Bound Chromium and Gymnema sylvestre Extract on Weight Loss, Diabetes, Obesity and Metabolism, 6:171-180, 2004.
  • Loe YC, Bergeron N, Rodriguez N, Schwarz J-M, Gas Chromatography/Mass Spectrometry Method to Quantify Blood Hydroxycitrate Concentration, Analytical Biochemisty, 292:148-154.

ChromeMateR

Studii clinice noi arata ca ChromeMateR este mult mai efectiv decit cromium picolinate in reducerea stresului oxidativ si a inflamatiilor.

ChromeMateR este un ingredient patentat si reprezinta o forma biologic activa a cromului legat de niacin, numit chromium polinicotinat, care regleaza functia insulinei. ChromeMateR creste eficienta cromului care ajuta insulina sa metabolizeze grasimile, transformind proteinele in muschi si convertind zaharul in energie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here