Fuego Fit – slabire pe bune?

fuego-fit

fuego-fit

Primesc foarte multe emaluri in care sunt intrebata daca produsele de slabit despre care vorbesc in articole sunt eficiente. Am acelasi raspuns pentru toata lumea – produsele de slabit pot fi eficiente doar atunci cand dumneavoastra tineti un regim adecvat, lipsit de grasimi, renuntati la dulciuri si faceti sport.

Vezi cât poți slăbi cu Fuego Fit.

Este foarte important ca atunci cand va hotarati sa slabiti cu ajutorul unui supliment sa renuntati cat de cat la obiceiurile pe care le aveati inainte. Oricat de bun si eficient ar fi produsul respectiv nu o sa va ajute niciodata daca nu “il ajutati” la randul vostru. Sportul si dieta echilibrata fac casa buna cu suplimentele pentru slabit.

Află dacă Fuego Fit are efecte secundare periculoase

fuego-fit-oferta-reducere

Ce este Fuego Fit?

Fuego Fit este un supliment nutritiv care va poate ajuta sa slabiti mai rapid. Acesta este 100% natural si datorita ingredientelor sale Fuego Fit scade pofta de mancare, stimuleaza tonusul muscular si arde depozitele de grasime. Acest supliment se prezinta sub forma unor capsule concentrate cu ingrediente naturale si de inalta calitate, ce permit si accelereaza arderea grasimilor. Este ideal ca in timpul curei cu Fuego Fit sa aveti o dieta echilibrata, sa mancati sanatos si sa renuntati la grasimi, dulciuri si mancatul la ore tarzii.

De asemenea, va recomand sa va faceti un program al meselor pentru ca astfel veti putea monitoriza mai usor ce si cat mancati. Nu uitati de sport! Este necesar sa faceti macar 30 de minute de miscare in fiecare zi iar daca programul dumneavoastra este mai incarcat atunci trebuie sa “va sacrificati” putin timp macar de 2 – 3 ori pe saptamana.

fuego-fit

Ce contine Fuego Fit?

Cum am spus si mai sus, Fuego Fit contine numai ingrediente naturale precum ardei iute (pulbere) ce se gaseste in capsula intr-o concentratie de aproape 36 – 38% si un alt ingredient foarte important este fructul uscat de maces bulgaresc salbatic, prezent tot sub forma de pubere intr-o proportie de 62 – 64%.

Pe langa faptul ca va poate ajuta sa slabiti, Fuego Fit intareste sistemul imunitar, reface echilibrul natural al organismului si de asemenea detoxifica. Deoarece este un produs natural acesta nu are reactii adverse insa este recomandat a fi administrat cu grija celor care au probleme de tipul gastritei sau ulcerului deoarece contine pulbere de ardei iute.

fuegop fit romaniaMod de administrare:

Fuego Fit este recomandat doar persoanelor ce au peste 18 ani si trebuie administrate de 2 – 3 ori pe zi cate o capsula. Ideal este sa luati capsula inainte de masa dar daca uitati o puteti lua si in timpul mesei sau chiar dupa. Ideea este sa nu sariti peste administrarea acesteia. Trebuie sa urmati cura cu Fuego Fit fara intrerupere pentru a obtine rezultate cat mai bune. O cutie de capsule este suficienta pentru o luna de zile. In cazul in care doriti sa slabiti mai mult puteti continua tratamentul.

Beneficiile Fuego Fit sunt multiple insa pot enumera cateva dintre ele. Primul ar fi acela ca puteti slabi mai rapid daca luati Fuego Fit si faceti sport, in acelasi timp. Deoarece este un produs natural, acesta nu are reactii adverse si astfel il poti lua fara sa ti-l recomande medicul. Folosind Fuego Fit nu trebuie sa iti mai asumi riscurile unei operatii sau sa cheltui banii pe mai multe produse de slabit. Secretul consta in a combina sportul si dieta cu Fuego Fit.

Pareri despre Fuego Fit:

Am gasit pe siteul oficial cateva pareri despre Fuego Fit. Nu sunt sigura ca sunt reale toate, insa cititi-le sa aveti o imagine de ansamblu. Mai multe pareri despre Fuego Fit gasiti in comentariile de aici.

30.06.2016 – 19:51 Oana Băban
Bună ziua, Tatiana! Vreau să-mi exprim recunoştinţa profundă pentru ajutorul pe care îl acordaţi fetelor care vor să scape de kilogramele în plus! Am 33 de ani şi în ultimii câţiva ani am avut o mulţime de dificultăţi pe motive de exces de greutate. Îmi era greu să mă deplasez, mă chinuiau în mod constant problemele de respiraţie, simţeam dureri în articulaţiile picioarelor, în spate. Eram într-o permanentă stare de oboseală şi somnolenţă… Și dintodeauna am ştiut că acest fapt e o consecinţă a obezităţii mele! După ce am citit despre experienţa Dvs., fără să mă gândesc, am decis să comand un pachet de FuegoFit şi să încerc. Rezultatul obţinut a depăşit toate aşteptările mele! Acum, greutatea mea este de 62 kg, iar înainte cântăream 93 kg! Timp de trei luni am slăbit 31 kg! Acum parcă zbor fără aripi, organismul e atât de uşor, mă simt minunat, ca şi cum aş fi întinerit cu vreo 10 ani! Am scăpat de dificultăţile de respiraţie, au încetat durerile de spate şi articulaţii, în general, mă simt mult mai bine! Cu respect, Oana Băban.

01.07.2016 – 04:12 Ana Oros
Bună ziua, Tatiana. Cu ceva timp în urmă am băut un ceai chinezesc pentru slăbit şi el într-adevăr m-a ajutat să slăbesc 5 kg, dar, din păcate, deja peste 2 săptămâni m-am îngrăşat înapoi. Spuneţi-mi, vă rog, cu FuegoFit n-o să se repete aceeaşi poveste?
01.07.2016 – 06:17 Tatiana Rusu
Bună ziua, Ana. Vreau să vă asigur că vă faceți griji degeaba. Și pierderea rapidă în greutate, şi un rezultat durabil sunt caracteristici ale fermenţilor; organismul Dvs. controlează aceste procese. Uitaţi-vă la mine şi la celelalte fete de pe această pagină. Sau mai bine încercaţi şi Dvs., veţi afla totul şi veţi fi mulţumită de rezultate!

COMPONENȚA SUPLIMENTULUI ALIMENTAR

 1.   Fructul uscat măcinat de măceș bulgăresc sălbatic /Rosa canina L./ – 62 – 64 %, care conține:
 • coajă măcinată/parte cărnoasă uscată din fructul măceșului/ – 58 – 60 % din întregul fruct
 • semințe măcinate – 40 – 42 % din întregul fruct
 1. Ardei roșu iute fin măcinat /Capsicum annuum L. and Capsicum longum L./ – 36 – 38 %       

CALITĂȚI UTILE

Produsele plantelor naturale, care se conțin în suplimentul alimentar, sunt ecologic curate, nerafinate și nu conțin solvenți chimici, zahăruri, coloranți artificiali, arome și conservanți.

ACȚIUNEA SUPLIMENTULUI ALIMENTAR

CONȚINUTUL MĂCEȘULUI – Fructele de măceș sălbatic /Rosa canina L./  conțin cantitate mare de substanțe biologice active și microelemente foarte prețioase pentru organismul omului.   Ambele componente principale ale fructelor măceșului sunt partea cărnoasă/coajă/ și semințele, care se găsesc în ea /aproape  40 % din întregul fruct/.

 

În coaja sunt concentrate:

 1. VITAMINE -vitamina А, В1, В2, В6, С /până la 900-1200 мкг/, РР, beta caroten, niacină.
 2. FLAVONOIDE – apigenin, quercetin, triterpenoids, taninuri, carotenoide – luteina, zaexantină, rubixantină, licopină ș.a.
 1. MICROELEMENTE: sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, cupru, zinc, iod, mangan, crom, seleniu ș.a.

 

Semințele conțin:

 1. Ulei de măceș (6-8 %), care e unicul ulei vegetal, care conține brut (crud) complexul unic sănătos din: vitamina naturală A (acid trans-retinoic – până la 5 mkg/100 g ulei) și acizi grași vegetale naturale: Omega-3 (32-34 %), Omega-6 (46-49 %), Omega-9. Componentul principal al uleiului de măceș sunt acizii grași neînlocuite Omega-3 și Omega-6 (în total 78-83 %), care participă ca componente de bază în sinteza biochimică a moleculelor specifice (eicosanoizi), funcția cărora cuprinde în primul rând sistemul imunitar și nervos, precum și comunicarea între celule în țesăturile cu întregitatea deteriorată (leziuni, inflamații, arsuri ș.a.).
 2. Galactolipide și compuși polifenolici

Galactolipidele au efect puternic în caz de boli articulare prin inhibarea producerii mediatorului inflamator și au efect condroprotector în caz de dureri artritice și osteoartrită.  Foarte important e galactolipidul glicozid monoglicerol și glicozid diglicerol, care are proprietăți pronunțate antiinflamatorii.  El se formează în fructele măceșului și joacă un rol important în menținerea sănătății articulațiilor și țesăturilor articulare.  Glicozid monoglicerol și glicozid diglicerol inhibă/suprimă/ acumularea unui număr mare de leucocite, respectiv împiedică celulelor cartilaginoase să producă proteina, care erodează (distruge) țesutul articular.

COMPONENȚA ARDEIULUI ROȘU IUTE

Ardeiul roșu iute conține:

 1. VITAMINE: А, В1, B2, B5, B6, С, E, K, PP, beta caroten, flavonoide, holină
 2. MICROELEMENTE: cupru, zinc, fier, seleniu, mangan, fosfor, potasiu, sodiu, calciu.
 3. CAPSAICINA (denumirea chimică a 8-metil-M-vanilil-6-nonenamidă) – o componență activă a ardeiului iute din soiul ”Chilli” și „Cayenne” din familia Capsicum. Ea se conține în ardei iute uscat și obținut din ei ardei roșu iute măcinat fin. Capsaicina curată e volatilă, hidrofobă, incoloră, inodoră, cristalină de amestec de ceară.

Ardeiul roșu iute, care conține capsaicină, are proprietăți unice:

 1. El e cel mai bun purificator și activator al sistemului cardio-vascular și microcirculației sângelui. El dilatează sau îngustează vasele sangvine în dependență de necesitatea concretă utilă pentru organism, adică el face anume ceia, de ce are nevoie organismul. Dilatarea vaselor sangvine, în deosebi în periferie, duce la îmbunătățirea bruscă a fluxului de sânge în rețeaua capilară și ridicarea puternică a acțiunii de recuperare a imunității organismului.  2. Capsaicina protejează pereții stomacului prin inhibarea secreției de acid clorhidric și stimulează secreția mucusului și fluxul sangvin spre mucoasa gastrică /prevenirea și tratamentul ulcerelor/.
 2. Ea e remediu puternic antiiflamatoriu.
 3. 4. Capsaicina atenuiază bolile articulare în cazul osteoartritei și artritei reumatoide, durerilor musculare și post-operatorii, neuropatiei diabetice.
 4. Antioxidant puternic, care protejează celulele omenești de radicale libere periculoase.
 5. Capsaicina provoacă eliberarea endorfinei în creier.
 6. Capsaicina provoacă uciderea celulelor canceroase prin atacarea structurelor lor celulare fără a deteriora celule vecine sănătoase.
 7. Capsaicina provoacă accelerarea proceselor metabolice și suprimă pofta de mâncare, prin care atinge micșorarea greutății corpului

EFECTE UTILE

Suplimentul alimentar ”PIPERAVIT” e predestinat pentru efectul benefic asupra: 

 1. SISTEMULUI IMUNITAR;
 2. SISTEMULUI CARDIO-VASCULAR;
 3. SISTEMULUI OSTEO-ARTICULAR;
 4. SISTEMULUI DIGESTIV;
 5. CREIERULUI
 6. FUNCȚIILOR ANTIOXIDANTE DE PROTEJARE A ORGANISMULUI;
 7. AUTOPROTECȚIEI ORGANISMULUI CONTRA APARIȚIEI ȘI UCIDERII CELULELOR CANCEROASE ȘI PREVENIREA APARIȚIEI BOLILOR TUMORALE; 8. SUPRIMAREA EFECTULUI DUREROS ÎN CAZUL ARTRITEI, OSTEOARTRITEI, DURERILOR POST-OPERATORII, MUSCULARE ȘI ALTE;
 8. PROCESELOR METABOLICE ȘI DIMINUAREA GREUTĂȚII CORPULUI;
 9. ÎMPIEDICAREA PROCESELOR DE ÎMBĂTRÂNIRE.

PENTRU CE SE RECOMANDĂ SUPLIMENTUL ALIMENTAR

Combinația din componentele principale ale suplimentul alimentar vegetal contribuie la ACTIVAREA PUTERNICĂ A SISTEMELOR PRINCIPALE ALE ORGANISMULUI /SISTEMULUI IMUNITAR, CARDIO-VASCULAR, OSTEO-ARTICULAR, DIGESTIV Ș.A./  CU SCOPUL REZOLVĂRII UNOR DEZECHILIBRE BIOCHIMICE, PROFILACTICII SĂNĂTĂTOASE A ORGANISMULUI ȘI MENȚINERII LUI ÎN STAREA SĂNĂTĂȚII EXCEPȚIONALE BIOCHIMICE ȘI PSIHICE.

Complexul substanțelor biologice active și microelementelor accelerează recuperarea energică și funcționarea normală întregului organism după boală, stări post-operatorii și după încarcări fizice grele.

MODUL DE UTILIZARE

Doză zilnică recomandată:

Câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi pe timpul mesei.

Doza zilnică /3 capsule x 400 mg/ ”FuegoFIT” conține:

744-768 mg fruct măcinat de măceș și 432-456 mg ardei roșu iute măcinat fin

O capsulă conține max.  0.456 mg capsaicină /o cutie conține max. 36.46 mg  capsaicină

Cantitate netă:   o capsulă – 400 mg е  /o cutie de 75 ml – 32 g е

De a nu depăși doză recomandată!   Nu înlocuiește alimentarea diversificată!

De a nu se folosi de femei gravide și care alaptează!

Păstrare:  la loc întunecat și bine ventilat, la temperatură sub 20 °С,

departe de îndemâna copiilor mici!

9 COMENTARII

  • Aura, daca medicul tau iti spune ca este ok, poti.
   Altfel, sau fara sa-l intrebi nu ar trebui sa folosesti. Nu mai cerere pareri pe Internet cand vine vorba de chestii atat de delicate.

   Nici celor care vand produsele de slabit nu cere pareri legate de astfel de aspecte. Intelegi tu de ce 🙂

   Ce spune medicul e sfant! Sanatate multa si spor la slabit cu sau fara Fuego Fit 😉

  • Eu una iau de cateva zile fuego fit si sincer ma ingras… Sa inteleg ca am dat banii sa ma fac mai mare… Si nu e vorba doar de bani dar eu cred ca ar trebuii sa ma infometez si sa iau acest supliment ca sa pot slabi…??? Nu pot sa cred ca am luat teapa si ca bici nu ai cum sa iti recuperezi banii macar … Sa va fie rusine ca va bateti joc de oameni….

  • Am pus comentul la tine ca sa vezi ca sunt excroci,cei care l-au pus pe net e o porcarie sincer eu am 67 kg si avea 64kg cand am inceput sa le iau si nu mananc exagerat, dar nu se poate sa pui asa in cateva zile in loc sa pierzi greutatea…..am 35 ani si am fost si mai slaba de atat dar faceam sala si asta era anul trecut si aveam 60kg era super , asa ca pastilele aste FuegoFit sunt o minciuna si noi cine stie ce bagam in noi ….oricum nu sanatate asta sunt sigura …. Sincer nu am cuvinte sa ma exprim cat sunt de dezamagita de ele si de toti cei care vand asa ceva pe net , noi cei care cumparam suntem prosti crezand in rahaturile spuse de ei…..

  • Corina, imi pare rau sa aud de patania ta cu ei.

   TOTUSI, “de cateva zile” crezi ca este suficient sa tragi concluzii? Orice ai supliment ai folosi dureaza minim 2 – 3 saptamani sa vezi daca are sau nu vreun efect. Alea 3 kilgrame de care spui este posibil sa fie mancarea si apa pe care le aveai in stomac.

   Nu incerc sa vin in apararae Fuego Fit deoarece nu l-am folosit sa pot garanta rezultatele, dar ce spui tu aici mi se pare ceva copilaresc 🙂

 1. Ma numesc Costica si sincer am inceput sa consum a doua cutie in doua luni rezultatele se lasa asteptate ?fac destul effort zilnic plus ca Sunt mai mult vegetarian ….

  • Draga Costica ,am comandat si eu produsul si am impresia ca o sa iau o mare teapa .Daca tu la adoua cutie nu ai slabit ,eu la ce sa ma astept ???

  • Ar trebui sa atentionam persoanele care vor sa cumpere sa nu se pacaleasca ca noi !!! Aruncati banii pe fereastra fratilor !!! Nu cumparati !!

 2. Toate aceste produse “miraculoase” de slabit sunt gaselnite pentru a lua banii naivilor! Cei care vand aceste produse profita de dorinta fireasca a fiecaruia de a arata bine si de a fi suplu fara a face nici un efort. Pe site-ul Tatianei am observat o multime de femei care au slabit “miraculos” si au devenit manechine in cateva saptamani. Aceleasi femei apar insa si in alte reclame cu produse de slabit cum ar fi GOJI si CAFEA VERDE. Deschideti ochii si nu va lasati pacaliti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here