Fat Blocker – Arzator de Grasimi

Fat Blocker, arzatorul de grasimi despre care vom discuta in acest articol este unul putin diferit fata de cei despre care am vorbit pana acum datorita faptului ca Fat Blocker elimina grasimea chiar inainte ca aceasta sa fie asimilata. Pe langa aceasta, Fat Blocker are si proprietatea de a suprima senzatia de foame tocmai pentru a veni in ajutorul celor care tin o dieta de slabire.

Substanta activa principala din Fat Blocker este chiar Chitosan, substanta despre care am discutat intr-un articol anterior. Chitosan este o substanta extrasa din crustacee  care are proprietati incredibile de eliminare a grasimii si in plus ajuta la reducerea colesterolului din sange. Specialistii afirma faptul ca Chitosan actioneaza asupra grasimii, eliminand-o chiar inainte ca aceasta sa ajunga in stomac, eliminand astfel orice sansa ca aceasta sa fie asimilata.

Ingrediente Fat Blocker

Am spus ca principalul ingredient din acest arzator de grasimi este Chitosan (o “portie” de Fat Blocker, adica 3 capsule contine 1350 mg de Chitosan) . Ei bine pe langa acesta, Fat Blocker mai contine si Crom Picolinat si Gelatina (gelatina fiind o substanta inactiva). Cromul Piliconat este o substanta care favorizeaza pierderea in greutate, arderea grasimilor dar in acelasi timp favorizeaza si cresterea in masa musculara, deci este un produs excelent pentru cei care practica fitness sau orice alt sport. S-a mai demonstrat faptul ca Cromul Piliconat reduce nivelul de glucoza din sange.

Administrare Fat Blocker

Fat Blocker se gaseste la cutii de 100 capsule si costa aproximativ 51 de lei.

Se administreaza cate 2 – 3 capsule inaintea mesei cu un pahar mare de apa.

7 COMENTARII

    • Buna Elena,
      Il gasesti la Pronutrition in sectiunea arzatoare de grasimi. Il poti comanda online sau cumpara de la o reprezentanta Pronutrition din orasul tau. Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.