Ecofit – tratamentul natural(?) pentru slăbit

ecofit

Ecofit este un supliment pentru slăbit care se intinde pe parcursul a 4 săptămâni și conform producatorilor, în cele 4 săptămâni de cura cu Ecofit se pot slabi panal a 10 kilograme.

Pe siteul oficial al produsului văd niște imagini cu 2 fete care au slăbit destul de mult. Imediat sub imagine văd ca este o nota informativa în care se precizeaza faptul ca rezultatele nu sunt tipice și ca pot varia de la organism la organism, lucru cu care sunt de acord.

Totuși, ce nu înțeleg fetele din pozele respective au slăbit sau nu cu Ecofit? Au ținut dieta? Au făcut și mișcare pentru a slabi atât de mult? Întreb deoarece rezultatele sunt foarte bune pentru un supliment de slăbit natural.

Ecofit are 2 componente: capsulele și picaturile (a nu se confunda cu picaturile Eco Slim).

Ce ingrediente conține Ecofit?

Conform siteului oficial Ecofit, aceste capsule de slăbit contin urmatoarele ingrediente:

  • ecofitGarcinia Cambogia, ananas, ceai verde
  • afin, ginkgo biloba, laptisor de matca
  • guarana, grapefruit seeds, fucus
  • crom picolinat, pectina de mar, fibrulina

Picaturile Ecofit contin:

  • ceai verde, grapefruit seeds
  • papadie, coada soricelului , opuntia ficus indica
  • aroma de lamaie, apa Pi , glicerina
  • benzoat de sodiu, acid citric

[wpsm_highlight color=”yellow”]Nedumerire: [/wpsm_highlight] cum este Ecofit un tratament natural în măsura în care acesta conține aroma de lamaie?

Lasand „naturaletea” la o parte, după cum se poate vedea, Ecofit este un „shake” de ingrediente foarte cunoscute în lumea suplimentelor pentru slăbit. M-ar interesa detalii cu privire la cantitatile din fiecare pe care le conține.

Mai multe despre Ecofit:

Ecofit este un supliment notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare NR AA3638 Produs de Laboratoarele Medica, dupa o reteta originala avand la baza concepte si terapii orientale din plate!

[wpsm_highlight color=”yellow”]Nota:[/wpsm_highlight] documentul cu privire la notificarea respectiva îl găsiți pe siteul lor oficial. Nu mi-am permis să-l copii aici, dar nici nu cred ca ar avea vreun rost deoarece cu siguranța va rămâne acolo în pagina lor.

Ce înseamnă asta? Înseamnă ca spre deosebire de alte zeci sau sute de pastile de slăbit care se vând în țara noastră, acesta a fost supus unor teste și a obținut aprobarile pentru a fi comercializat drept supliment pentru slăbit.

Atestarea respectiva nu va ofera nici o garantie ca veți slabi cu Ecofit însă va ofera garantia ca niște specialisti s-au uitat peste compozitia sa și au ajuns la concluzia ca este un produs sigur pentru sănătate. Așadar, fără riscuri 🙂

Pareri despre Ecofit:

Acest supliment pare foarte promițător din punctul meu de vedere. Nu am văzut niciodată un supliment de slăbit care sa conțină atât de multe ingrediente de top la un loc ceea ce din nou, face din Ecofit un supliment care mi-a stranit curiozitate și pe care îl voi urmări cu interes în următoarea perioada.

Dacă sunt persoane care au încercat Ecofit, așteptam parerile voastre. Ați reușit sa slabiti? Cât și în cât timp?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here