Eco Slim In Farmacii

Eco Slim este un supliment pentru slabit de care cel mai probabil ati auzit cu totii. Daca nu neaparat din discutiile de pe forumurile de nutritie, sigur nu ati scapat de reclamele alea agresive sau spamul de pe mail.

Ei bine, lasand la o parte modul agresiv in care a fost promovat produsul si cu care eu personal nu sunt de acord, trebuie sa admitem si sa dam crezare celor de pe forumuri care sustin ca au slabit cu Eco Slim si ca produsul chiar functioneaza, daca este insotit de o dieta sau cel putin este insotit de anumite restrictii alimentare.

Am observat ca foarte multe persoane vor sa foloseasca Eco Slim, insa nu au incredere sa-l cumpere de pe Internet ci vor sa-l cumpere din farmacii, asa ca, pentru a veni in ajutorul lor, am luat 8 dintre cele mai cunoscute farmacii din Romania si am cautat in ofertele lor produsul Eco Slim.

[wpsm_highlight color=”red”]Farmaciile in cauza sunt: [/wpsm_highlight]Dona, Catena, Silva, Sensiblu, Punkt, RoPharma, Farmacia Tei si Farmaplus.

pastile de slabit eco slim studiu de caz

Eco Slim la farmacia Dona

In catalogul farmaciei Dona, dupa cum se poate vedea, produsul nu se gaseste.  Pe parcursul zilei de maine, voi suna sa intreb daca se stie ceva despre produsul respectiv si daca este vreo sansa sa ajunga in farmacia Dona.

Update: nu exista informatii cu privire la acest produs, asadar deocamdata ne putem lua gandul de a-l achizitiona din carul farmaciilor Dona.

Nu stiu mai multe detalii despre motivele pentru care nu se gaseste, insa, Dona are foarte multe alternative la Eco Slim in materie de suplimente pentru slabit. Va recomand sa cereti sfatul unui nutritionist, sau a unui farmacist pentru cele mai bune recomandari.

eco slim farmacia dona

Eco Slim la farmacia Catena

Din pacate, nici la farmacia Catena nu avem norocul sa gasim Eco Slim in catalogul online. Cautarea imi returmeaza niste produse, insa cu siguranta nu au nici o legatura cu bautura noastra de slabit.

Totusi, daca nu sunteti fixati pe Eco  Slim, luati in considerare faptul ca in catalogul faramaciilor Catena exista si alte produse pentru slabit, printre care Visislim, Obegrass sau chiar ceai Zein.

eco slim catena

Eco Slim la farmacia Silva

Silva este o farmacie care mie personal imi place foarte mult, deoarece au tot timpul stocuri si au cam cele mai bune preturi. Sa nu mai zic ofertele la al 2lea produs care sunt foarte convenabile. Din pacate totusi, nic ila ei nu gasim Eco Slim.

ecoslim silva

Eco Slim la farmacia Punkt

Am cautat si la farmacia Punkt, care este la fel ca cele de mai sus o farmacie cu un catalog destul de complet, insa nici aici nu avem noroc sa gasim Ecoslimul.

eco slim farmacia punkt

Eco Slim la farmacia RoPharma

Nu am gasit catalog online, urmeaza sa sun maine si sa intreb daca il au in oferta.

Revin cu update.

Update: RoPharma nu are Eco Slim in oferta lor in acest moment.

Eco Slim la Farmacia Tei:

Farmacia Tei este una dintre cele mai mari farmacii din Romania si una dintre farmaciile unde gasim foarte multe produse de slabit, printre care si celebrul Apuretin sau Diva Slim. Din pacate, nici ei nu au Eco Slim in oferta.

Produsele care apar mai jos, nu au nici o legatura cu Eco Slim si sunt pur si simplu afisate probabil datorita faptuui ca fac parte din aceeasi categorie si anume a produselor pentru slabit.

eco slim farmacia tei

Info: recomand Apuretin. Este unul dintre cele mai eficiente suplimente “safe” pentru cei care doresc sa scape de retentia de apa. Apuretin, impreuna cu o dieta echilibrata, din punctul meu de vedere ar putea face adevarate minuni in foarte multe cazuri.

Eco Slim la farmacia Farmaplus:

Nu am gasit catalog online, urmeaza sa sun.

Revin cu update.

Update: Farmaplus nu are Eco Slim in oferta lor in acest moment.

[wpsm_highlight color=”red”]Rugaminte catre comunitate:[/wpsm_highlight]

Daca la un moment dat gasiti bautura de slabit Eco Slim in vreo farmacie, scrieti-ne va rog intr-un comentariu sau pe email, numele farmaciei, localizarea ei (in cazul in care este vorba despre o farmacie de cartier) si eventual pretul la care se vinde acolo.

Acelasi lucru este valabil si pentru cazul in care-l gasiti in vreun magazin de produse naturiste.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here