Clarkia – pentru sistemul digestiv

Clarkia Tinctura Supliment

Dacă ții la sănătatea sistemului tău digestiv sau vrei să o îmbunătățești, tinctura din 3 plante naturale Clarkia te poate ajuta. Clarkia este un supliment alimentar ce sprijină sănătatea și buna funcționare a sistemului digestiv, astfel încât să nu ai de suferit de pe urma problemelor de digestie, care sunt foarte des întâlnite în rândul persoanelor din zilele de azi.

Pentru o mai bună funcționare a sistemului digestiv și pentru un organism sănătos este recomandat să adopți un regim alimentar corect și sănătos, plin de nutrienți și vitamine dar nu și de grăsimi sau zaharuri.

Ce trebuie să știi despre Clarkia:

Clarkia Tinctura SuplimentClarkia este o soluție hidroetanolică alcătuită din amestecul unor plante naturale, menită să regleze funcționarea normală a sistemului digestiv.

Ingredientele din care Clarkia este fabricată sunt:

  • amestecul de pulbere de plante ( ce conține părți egale din nucul negru american, mugurii de cuișoare și părțile aeriene din pelin
  • alc. 14%
  • soluție hidroetanolică 14%

Cum se administrează Clarkia?

Modalitatea de utilizare a Clarkia este de 10-20 de picături administrate de 3 ori pe zi, pentru o perioadă de maximum 4 săptămâni. Agitați foarte bine produsul înainte de administrare.

După desfacerea acestuia, trebuie păstrat la frigider și consumat în cel mult 4 săptămâni. Prezența sedimentelor la fundul flaconului este un semn al originii naturale al produsului.

Uz intern și uz extern pentru tinctura Clarkia:

Clarkia are două modalități de utilizare, și anume pentru uzul intern și pentru uzul extern. Dacă vrei să folosești Clarkia pentru uz intern, ar trebui să administrezi tinctura la puțin timp după ce ai luat masa, însă niciodată pe stomacul gol.

Poți eventual să diluezi această tinctură într-o cantitate de 100 de ml de apă sau cu suc de fructe, însă niciodată nu trebuie să o servești în combinație cu băuturi calde.

Pentru uzul extern, poți folosi tinctura Clarkia pentru a-ți curăța colonul – se folosește la clismă – astfel: procedura debutează cu apă curată, se continuă cu soluție alcalină realizată din 30-90 de picături de tinctură Clarkia la 1 singur litru de apă, iar apoi la ultima dată se adaugă probioticele.

Tinctura Clarkia mai poate fi realizată și pentru curățarea și dezinfectarea rănilor externe, a infecțiilor fungice, a herpesului, tamponându-se repetat cu soluție astfel: 1 picătură de tinctură la 2-10 picături de apă.

Precauții tratament cu Clarkia:

Dacă urmezi un tratament cu Clarkia, e important să știi că doza zilnică recomandată este de 3×10 picături de tinctură pe zi, și numai persoanele active din punct de vedere fizic pot dubla această doză.

De asemenea, dacă nu prezinți reacții adverse la acest produs, poți mări doza cu pânășa 3-5 x 10-20 picături de tinctură pe zi. În schimb, dacă resimți dureri de cap, acesta este un semn al cantității depășite de tinctură de Clarkia, prin urmare, fie trebuie să micșorezi doza, fie trebuie să reduci consumul acesteia până când începi să te simți mai bine. În orice caz, nu e indicat să depășești doza zilnică recomandată.

Contraindicații Clarkia:

Femeile însărcinate, care alăptează și copiii NU au voie să-și administreze acest tratament. Ține minte că suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru un stil de viață mai sănătos, iar dacă îți pasă cu adevărat de sănătatea ta și cea a sistemului digestiv, vei adopta un plan alimentar mai echilibrat și vei face mișcare fizică în fiecare zi, așa cum este indicat.

Tinctura poate fi ținută la temperatura camerei dar nu în razele directe ale soarelui iar după deschiderea acesteia trbuie ținută la frigider și consumat în maximum 4 săptămâni. Țineți produsul departe de copii.

Tinctura de Clarkia nu poate rezolva prin magie problemele tale de sănătate legate de un stil de viață mai sănătos, așadar, e important să obții acordul unui medic specialist înainte de a utiliza acest produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here