Centura de slabit – se poate slabi stand degeaba?

centura-de-slabit

Centura  de slabit este un pas avansat și minunat în tehnologie. Acest aparat este de departe cel mai eficient văzut vreodată, de acest gen. Cu ajutorul sǎu oricine ȋși poate lucra abdomenul oriunde și oricând iar dispozitivul face toata munca pentru dumneavoastrǎ. Îl puteți folosi la locul de muncă, în casa, în timp ce faceți o plimbare, în timp ce faceți exerciții, cȃnd va uitați la TV etc.

Rezultatele sunt uimitoare. centura de slabit nu este un truc – este de 100% stiințǎ medicalǎ. Acesta este primul produs SME (Stimulare Muscularǎ Electricǎ) de acest gen aprobat de FDA ca dispozitiv medical de clasa II pentru vânzări directe cǎtre consumator. Pentru consumatorii care nu au timp de exerciții sau pentru cei care au ȋncercat poate să-și aplatizeze și sǎ-si tonifieze abdomenul prin exerciții tradiționale, acest produs este exact ceea ce cautau. Este de asemenea ideal pentru persoanele care sunt în formă și au deja un abdomen minunat – produsul va ajutǎ abdomenul sǎ devinǎ mai puternic și mai bine definit.

 centura-de-slabit

Desprea slabirea cu centura de slabit

Aceasta centura de slabit este o tehnologie medicalǎ de calitate, inovatoare, cu capacitatea extraordinarǎ de a sculpta o zonă abdominalǎ fermǎ puternicǎ și tonifiatǎ fără rutina dureroasa a exercițiilor fizice repetitive. Realizatorii Centura de slabit sunt o companie de dispozitive medicale cu sediul ȋn Galway, Irlanda, avȃnd 40 de ani experiență ȋn proiectarea, producerea și comercializarea dispozitivelor SME ( Stimulare Muscularǎ Electricǎ), de uz medical și personal. Dispozitivele medicale SME sunt folosite și prescrise în 5000 de clinici la nivel mondial. De fapt, aceasta este aceeași tehnologie pe care terapeuții fizici o folosesc pentru pacienții lor care au nevoie sǎ exerseze anumiți mușchi.

Din pacate foarte multe persoane sunt reticiente atunci cand vine vorba de centurile de slabit, precum sunt si la alte chestii precum plasturii de slabit sau pantalonii de slabit.

Acest produs constǎ intr-o centurǎ cu o inginerie precisǎ, proiectatǎ ergonomic, care vă ajută sa va tonifiați mușchii abdominali centrali și oblci pentru a obtine un stomac plat sau „pǎtrǎțelele” la care visam cu toții. Compania este atât de încrezătoare în rezultatele uimitoare realizate cu acest produs inovator ȋncȃt oferă o garanție completǎ 60 de returnare a banilor – deci acesta este o politică de garanție de satisfacție fǎrǎ pierderi. Nu credem că un atlet minunat si o legendǎ vie precum Jerry Rice de la San Francisco 49ers ar fi sprijinit produsul și l-ar fi folosi el însuși dacă acesta nu ar fi functionat cu adevǎrat …

Concept

Iată cum funcționează centura de slabit: construcția unică a centurii de slabit dispune de trei plǎcuțe de calitate medicalǎ Gel Pad prepoziționate care acoperă muschii centrali abdominali și mușchii externi oblici. Semnalele de la centurǎ ajung la nervi, unde existǎ cea mai mare concentrare. Acești nervi se ramificǎ pentru a ajunge la toti mușchii abdominali (nu doar sub plăcuțe) făcându-i să se relaxeze și contracteze natural, lucrȃnd toți muschii ȋn acelasi timp.

Când purtați centura de slabit, veți avea senzația unor impulsuri ușoare, urmată de o intindere a mușchilor abdominali. Mușchii ar trebui să se contracte fără probleme, sǎ se menținǎ într-o poziție tensionată pentru câteva secunde și apoi sǎ se relaxeze ușor din nou. Niciodată nu devine incomod – dar întotdeauna ȋși face simtit efectul. Dumneavoastrǎ controlați cât de puternice sunt senzațiile, cu ajutorul regulatorului de intensitate. Intensitatea merge de la nivelul 1-100. Dacă utilizați centura pe o intensitate mare, vǎ veți simti mușchii stomacului inflamați a doua zi la fel ca după un antrenament abdominal intens la sala de sport. Rezultatul final este că toți mușchii sunt lucrati în același timp și nu sunt necesare genoflexiuni sau abdomene.

Creatorii acestei centuri de slabit garanteazǎ rezultate în termen de cȃteva saptamani de utilizare a sistemului iar 100% dintre utilizatori au raportat un abdomen mai tonifiat si mai ferm. Tot ce se cere sunt 30 minute pe zi, cinci zile pe săptămână. Cea mai bună parte este că acest exercițiu de 30 de minute nu trebuie realizat într-o sală de gimnastică si nu vǎ rapește din timpul zilnic. Această centură poate fi purtatǎ ȋn orice moment permițând utilizatorilor să-sși lucreze abdomenul în timp ce fac aproape orice altǎ activitate normalǎ zilnicǎ. Sistemul este foarte bun pentru persoane cu orice stil de viață, inclusiv antrenament casual, entuziaști de fitness, seniori, proaspete mamici și chiar persoane cu limitări fizice. Centura îi ajută pe toți și toatǎ lumea ar trebui să beneficieze de acest sistem simplu.

Pentru consumatorii care nu au timp de exerciții sau pentru cei care au ȋncercat poate să-și aplatizeze și sǎ-si tonifieze abdomenul prin exerciții tradiționale, acest produs este exact ceea ce cǎutau. Este de asemenea ideal pentru persoanele care sunt în formă și au deja un abdomen minunat – produsul va ajuta abdomenul sǎ devinǎ mai puternic și mai bine definit.

Capacitatea sa de a viza cu precizie grupele musculare adecvate este uimitoare și deschide ușa pentru o nouă eră în fitness. De asemenea pentru acei utilizatori care pot avea limitari în capacitatea lor de a efectua exerciții fizice intense precum genoflexiunile sau abdomenele, această abordare ergonomicǎ este idealǎ. Utilizatorii pot incorpora acest regim de exercițiu în orice parte a zilei lor, fără a fi nevoie să „lase totul” și să sufere fǎcȃnd abdomene.

De asemenea, este soluția perfectă pentru proaspetele mǎmici care doresc să ȋși readucǎ burtica din nou în formă, directorii care nu au mult timp să exerseze în fiecare zi și chiar și cei care sunt în formă minunatǎ și vor doar să arate mai bine. In plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea hainelor în timp ce purtați centura deoarece ea se va potrivi perfect sub cămașă sau tricou și nu veți transpira în timpul unei sesiuni.

Pe site-ul oficial, veți vedea un video minunat care vă arată totul despre produs, inclusiv unele imagini detaliate despre cum lucreazǎ acesta mușchii. Veți vedea, de asemenea, că centura este utilizatǎ de mai multe celebritǎți, este aprobatǎ de FDA și are studii clinice care arată că: 100% din utilizatori au raportat ca au abdomenul mai puternic și mai tonifiat, o persoanǎ obisnuitǎ a obtinut ȋn medie o creștere de 49% în putere și o creștere de 72% în rezistențǎ.

Centura este ușoarǎ și vǎ lasǎ sǎ respirați, are integrate diferite programe de antrenament în cazul în care doriți să le utilizati sau puteți pur și simplu sǎ reglați manual intensitatea. Această metodă inovatoare de lucrare a mușchiilor abdominali este de asemenea și foarte ușoarǎ fiind o schimbare de bun augur pentru cei care au suferit leziuni prin exerciții abdominale laborioase. În timp ce populara expresie „fǎrǎ durere nu existǎ câștig” este încă adesea folosita de persoanele reticente, acest produs realizeazǎ un antrenament abdominal concentrat și eficient, fǎrǎ a fi nevoie de suferință.

Avantajele centurilor de slabit

 • Ajută la ȋntinderea, tonifierea și consolidarea abdomenului oricând sau oriunde doriți să-l folosiți.
 • Se bazeazǎ pe mari celebrități, medici, și este aprobat de FDA ca un dispozitiv medical de calitate aflat la dispoziția consumatorilor.
 • Ideal pentru practicanții de fitness ocazional, entuziaștii de fitness, persoane ocupate care nu au timp sa ajungǎ la sala de sport, seniori, proaspete mamici, persoanele cu dificultăți fizice sau oricine dorește un abdomen mai atrǎgǎtor.
 • Vine cu o garantie de 60 de zile ȋn care puteți primi banii înapoi!
 • 2 ani de garanție extinsǎ de înlocuire.

Dezavantajele centurilor de slabit

 • Centura de slabit vine cu garanția de satisfactție garantatǎ timp de 60 de zile numai cȃnd cumpǎrati de pe site-ul oficial – nu există posibilitate de returnare dacă cumpǎrati printr-un distribuitor sau un magazin.

centura-de-slabitConcluzii

Cei mai mulți oameni cred că lucrurile bune pot veni numai după ce au fost câștigate prin sânge, sudoare și lacrimi. În timp ce acest lucru poate fi valabil în multe situații, centura de slabit este cu siguranțǎ o excepție minunatǎ. Cu din ce ȋn ce mai puțin timp liber și viațǎ mereu agitatǎ, oamenii din întreaga lume pierd șansa de a exersa în mod regulat fara sǎ sacrifice activitǎțile lor de zi cu zi.

Centura de slabit este conceputǎ sǎ rezolve această problemă prin furnizarea unui produs ușor și confortabil care oferă exercitiu și confort în același timp. Centura este conceputǎ pentru toată lumea și nu ne putem imagina cine nu ar putea beneficia cu adevǎrat cu ajutorul ei: proaspetele mame care doresc să-și readucǎ burtica înapoi în formă, studenții, persoane de conducere care nu au asa mult timp și nu pot exersa în fiecare zi și chiar și cei care sunt în formă minunata și vor doar să arate mai bine.

Puteți folosi centura oriunde și oricând: în timp ce lucrați, ȋn timpul treburilor casnice, la cumpărături, în timp ce vǎ aflați la sala de sport, cǎnd citiți sau vǎ uitați la TV, ȋn timp ce studiați etc ….

1 COMENTARIU

 1. Buna tare asta 🙂
  Pe mine ma amuza cum unele fete cred ca stand in pat la tv si cu o centura care te maseaza pe burta poti slabi si da jos toata grasimea.

  Nu pot sa-mi dau seama ce e in mintea voastra. Unele din noi am alergat mii de kilometri. Am tinut diete de ne vedea sa ne plangem de mila. Am bagat pastile cu pumnii. Toate astea sa dam un 9 – 10 kg jos. Si voi credeti ca puteti fara nici un efort? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.