Ceai silueta perfecta

Ceaiurile de slabitau luat un avant impresionant in ultima perioada si chiar daca principalele lor efecte sunt acelea de a suprima pofta de mancare sau de a “forta” metabolismul sa arda mai eficient grasimile, foarte multe persoane le folosesc pentru efectele lor de detoxifiere a organismului. In acest articol vom vorbi despre Ceai Silueta Perfecta, care este un ceai 100% natural si foarte recomandat in curele de slabire.

Ingrediente Ceai Silueta Perfecta

Principalele ingrediente care se gasesc in Ceai Silueta Perfecta  sunt frunzele de senna, florile de soc, frunzele de ceai verde si radacina din lemn dulce, ingrediente care au fost folosite datorita proprietatilor lor detoxifiante si capacitatii lor de drenaj si de eliminare.

O parte din aceste ingrediente care se gasesc in Ceai Silueta Perfecta, au efecte tonice si revigorante, motiv pentru care in urma folosirii de Ceai Silueta Perfecta nu veti avea acea senzatie de moleseala si slabiciune atat de des intalnita in curele de slabire si atat de des intalnita atunci cand sunt administrate suplimente alimentare pentru slabire.

Administrare Ceai Silueta Perfecta

Primul lucru pe care trebuie sa il specificam este acela ca atunci cand preparati Ceai Silueta Perfecta nu trebuie sa folositi zahar, el se bea neindulcit. Curele cu Ceai Silueta Perfecta vor tine aproximativ 3 luni, iar dupa cele 3 luni de cura daca doriti sa continuati, va trebui sa faceti o luan pauza.

Se vor bea 2 – 3 cani de Ceai Silueta Perfecta zilnic, inaintea celor 3 mese principale (motivul pentru care se vor bea inainte este acela ca ceaiul are efecte de suprimare a poftei de mancare si astfel veti manca mai putin).

Puteti gasi Ceai Silueta Perfecta la orice farmacie sau la magazinele naturiste la un pret de aproximativ 5 lei cutia de 20 de pliculete (fiecare pliculet are 1.5 grame).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.