Cat costa pantalonii de slabit?

O cititoare ma intreba zilele trecute cam cat costa o pereche de pantaloni de slabit de calitate, nu chinezariile care se gasesc la orice taraba din piata. Despre pantalonii de slabit, eficienta lor, cum actioneaza si cateva pareri de la cei care le-au folosit s-a scris intr-un articol acum cateva saptamani, articol pe care va invit sa il cititi cu totii.

Revenind la subiectul articolului nostru si anume cat costa o pereche de pantaloni de slabit, avem 2 tipuri de pantaloni cu preturi si mod de actiune diferite.

  1. Pantalonii de slabit termali care sunt cei mai adesea folositi si impreuna cu sarea naturala costa 143 de lei. Specialistii recomanda ca acesti pantaloni sa fie purtati o ora pe zi cand faceti miscare si 3 ore daca leneviti.
  2. Pantalonii de slabit TexEnergy Cell sunt niste pantaloni anticelulitici foarte buni, insa si pretul lor este pe masura fiind 350 de lei (la momentul la care am scris acest articol, acesti pantaloni erau la reducere de la 480 de lei). Specialistii recomanda ca ptanalonii anticelulitici sa fie purtati 8 saptamani cel putin 9 ore pe zi. Au fost testati clinic si s-a dovedit faptul ca astfel au cel mai bun randament in curele anticelulitice si cele de slabire.

pantaloni-anticelulita pantaloni-termali

Daca aveti cunostinta despre alte tipuri de pantaloni de slabit care sa fie eficienti si de ce nu mai ieftini, ne puteti lasa recomandariele voastre intr-un comentariu si voi face un update la articol. Singura rugaminte este sa fie testati, astfel incat sa nu recomandam produse despre eficienta carora nu stim prea multe lucruri.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.