Burn FX

Burn FX este un arzator de grasimi de la Pronutrition destinat tuturor celor care tin o cura de slabire sau care trec printr-o perioada de definire. Eliminarea grasimii corporale este un lucru dorit de toti practicantii de sport si nu numai.  Burn FX are in compozitia sa doar elemente renumite si apreciate pentru eliminarea grasimilor precum: L-Caranitina, Taurina, L-tirozina sau Cafeina. De asemenea mai contine si vitamina Ccalciu, bicarbonat de sodiu si fosfat tricalcic.

Administrare Burn FX

Burn FX se gaseste la orice magazin de suplimente nutritive care comercializeaza produse de la Pronutrition si este disponibil la cutii ce contin cate 20 de plicuri. Fiecare plic de Burn FX are 10 grame, iar aroma sa este de lamaie. Este recomandat sa se consume maxim 1 plic / zi si sa fie administrat cu aproximativ 30 de minute inaintea antrenamentului. Pentru a prepara Burn FX va trebui sa amestecati cele 10 grame de continut cu un pahar de 250 ml de apa.

Burn FX se gaseste la un pret de aproximativ 30 lei.

 

2 COMENTARII

    • Buna Adriana. Il poti incerca. Il gasesti in magazinele cu suplimente pentru sportivi sau online.
      Asigura-te ca nu esti alergica la ingredientele sale si ca starea de sanatate nu te impiedica sa folosesti produse de acest gen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.