AyurSlim – Capsule pentru Slăbit

AyurSlim capsule slabit

AyurSlim este unul din suplimentele alimentare naturale care pot oferi corpului frumusețea și sănătatea dorită prin pierderea kilogramelor în plus. AyurSlim nu afectează masa musculară a corpului, ci doar reduce straturile de grăsime care nu sunt necesare.

Produsul este adresat tututor persoanelor care își doresc să piardă în greutate într-o manieră naturală.

Cu toate acestea, trebuie să știți că e indicat să cereți sfatul unui medic specialist înainte de a utiliza acest produs. Deși producătorul ne specifică faptul că este alcătuit din ingrediente naturale, că nu conține efecte secundare și că este sigur de folosit, doar un medic este în măsură să aprecieze dacă produsul AyurSlim vi se potrivește sau nu.

În plus, acesta trebuie susținut printr-o activitate fizică regulată, dietă sănătoasă și echilibrată și aportul de lichide necesar.

Citește și despre Saffire Gold

Saffire Gold – Pastile de Slăbit. Cât sunt de Eficiente?

Ce este, cum se folosește și cui se adresează produsul AyurSlim?

AyurSlim este un supliment alimentar pe bază de capsule, fiecare cutie conținând 60 de capsule. Un pachet comandat de AyurSlim conține 2 cutii cu 60 de capsule fiecare. Produsul AyurSlim se adresează tuturor celor care vor să slăbească pe cale naturală, fără a-și pierde din masa musculară, ci dorind să elimine doar grăsimea în plus.

Mod de utilizare AyurSlim:

Se administrează câte 2 capsule de 2 ori pe zi, atât înaintea, cât și după mesele principale ale zilei. Tratamentul se aplică pe o perioadă de 3-6 luni. Doza zilnică nu trebuie depășită.

Cum acționează AyurSlim:

Suplimentul alimentar AyurSlim acționează prin a arde grăsimile din organism, a reduce pofta de mâncare și apetitul, astfel încât să evitați mâncatul în exces, taie pofta de dulce, prevenind să adaugi calorii nedorite.

Totodată, AyurSlim poate regla nivelul de colesterol și trigliceride din sânge, poate elimina toxinele, ceea ce va rezulta în reducerea grăsimii și păstrarea masei musculare.

Ce ingrediente conține AyurSlim?

Principalele sale ingrediente sunt:

  • pulberea de balsamodendron mukul în proporție de 70 mg
  • extractul de garnicia cambogia în proporție de 300 mg
  • extractul de gymnema sylvestre în proporție de 10 mg
  • extractul de terminalia chebula în proporție de 10 mg
  • extractul de trigonela foenum-graeceum în proporție de 10 mg
  • excipient de celuloză microcristalină

Precauții și efecte secundare: Producătorul nu specifică nimic cu privire la efectele secundare, însă există câteva precauții demne de luat în seamă, și anume: produsul nu se adresează persoanelor însărcinate sau care alăptează, și nici bolnavilor de icter sau a celor care au disfuncții renale. De asemenea, și persoanele cu diabet sau alte tulburări legate de metabolism trebuie să stea departe de acest produs.

Ayurslim

AyurSlim nu este adresat nici celor care au hipertensiune care nu poate fi controlată sau celor care prezintă afecțiuni cardiovasculare. Nu uita că e important să consulți medicul specialist înainte de a cumpăra și utiliza acest produs. În plus, pentru rezultate mai bune, e important să urmați și o dietă sănătoasă și să faceți mișcare zilnică.

Suplimentele alimentare sunt un bun auxiliar împotriva kilogramelor nedorite, însă ele nu acționează ca prin magie, peste noapte, ci necesită și anumite schimbări în stilul de viață pe care-l aveți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here