A folosit cineva pastilele de slabit XL-S Duo?

XL-S DuoAm vazut de curand o reclama la pastilele de slabit XL-S Duo si la cateva cautari pe internet am vazut ca sunt destul de populare prin alte tari din Europa. De asemenea, am putut afla ca atat XL-S Duo cat si celelalte XL-S’uri sunt niste produse marca Omerga Pharma si au toate avizurile necesare comercializarii pe piata.

Ce nu am gasit eu pe internet sunt niste pareri concrete despre XL-S Duo. As dori sa stiu daca functioneaza si daca sunt asa de bune precum sustin ei pe site.

Daca a folosit cineva de aici pastilele XL-S Duo, rog sa scrie niste pareri intr-un comentariu sa stim si noi, restul muritorii de rand daca merita folosite si daca chiar slabesti cu ele.

3 COMENTARII

  1. Nu am folosit insa intentionez sa tin si eu o cura cu XL-S Duo.

    Am vorbit cu instructorul de la sala, s-a uitat atent la prospectul si instructiunile produsului si mi-a confirmnat ca este “safe” insa ca daca vreau sa slabesc, e nevoie sa continui cu dieta si sa fac sport, altfel nu ma va ajuta prea mult.

    Eu fac sala de vroe 2 luni, am obtinut rezultate multumitoare zic eu. Totusi, as dori sa mai slabesc vreo 8 kilograme ca se apropie vara si vreau sa pot purta si eu un costum de baie 😀

    Daca este cineva care a folosit XL-S Duo si chiar a slabit, m-ar motiva mult cateva cuvinte de la voi 😀

  2. Buna! Eu am luat vara trecuta XL-S si am slabit aproape 10 kg in doua luni. Mentionez ca nu am tinut dieta si nici sport nu am facut fiindca lucram ca ospatar intr-un hotel de pe litoral si munceam cam 12 ore pe zi. Dupa parerea mea chiar sunt eficiente si nu iti creeaza acea stare de ameteala specifica medicamentelor de slabit. In plus, nu am observat niciun efect yo-yo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here