2Slim Anticellulite PĂRERI SINCERE

Bautura 2Slim Anticellulite, imi aduce aminte de bautura Lives cu Pectina pe seama careia s-a facut mare tam-tam cu cateva luni in urma cand era in voga pe aici si toata lumea vorbea despre ea. 2Slim Anticellulite se vrea a fi un tratament eficient pentru celulita.

Vezi cate fete au scapat de celulita cu 2Slim Anticellulite

Celulita este o modificare a pielii, rezultată în urma unui proces anormal de stocare a grăsimii, fiind cauzată de toxinele din organism. Textura pielii capată o formă de coajă de portocală, neuniformă, cu gropiţe şi noduri. Cu această problemă se confruntă mai mult de 90% dintre femei, vizibilă în general pe şolduri, coapse şi abdomen.

Vezi aici  cât costă 2Slim Anticellulite

Problema cu bautura 2Slim Anticellulite si tratamentul celulitei, este lipsa unor anumite informatii pe care cei care vand bautura ar trebui sa le furnizeze clientilor. Spun acest lucru, deoarece am observat foarte mult in ultima perioada ca acesti comercianti, in speranta de a vinde cat mai mult, uita sa dea anumite informatii esentiale insa care ar putea descuraja anumiti clienti sa le cumpere produsul.

2Slim-AnticelluliteCum se poate elimina celulita?

Prin dieta, mult sport si eventual un supliment anticelulitic care sa ajute.

O soluţie  ar putea fi  suplimentul nutritiv 2Slim Anticellulite, ce are o combinaţie ingenioasă din cele mai eficiente plante aromatice, foarte cunoscute mai ales de cei ce luptă cu kilogramele în plus.

2Slim Anticellulite este un produs natural ce conţine şofrănel- care este un ciulin cu multiple întrebuinţări, mai ales in producţia farmaceutică, extract de acid linoleic – ce favorizează pierderea în greutate şi ajută la eliminarea toxinelor prin efectul diuretic, în timp ce furnizează minerale esenţiale şi oligoelemente.

2Slim Anticellulite, consumat în doze recomandate, conform producatorilor, nu are contraindicaţii şi nu este dăunător sănătăţii, însă nu poate fi consumat de copiii sub 18 ani, de femeile însărcinate şi de cele care alăptează, deoarece poate modifica conţinutul laptelui matern.

Oricum, acest lucru se aplica pentru orice supliment alimentar. Dacă sunteți însărcinata sau dacă alaptati și vreți numaidecat sa folosiți 2Slim Anticellulite sau alte suplimente, este necesar sa discutati cu un medic înainte sa va prezinte riscurile.

Va garantez eu ca după ce aveți o discuție cu un medic și va sunt aduse la cunoștința riscurile și iresponsabilitatea de care dați dovada, veți renunța la ideea de a folosi un supliment pentru slăbit pe perioada sarcinii.

celulita 2slim anticellulite

Ingredientele active din 2Slim Anticellulite:

2 Slim Anticelulită deţine numeroase proprietăţi curative, datorită ingredientelor active pe care le conţine.

 • Tonalin Cla , provenit din ulei natural de şofrănel, acţionează în mod pozitiv, crescând ţesutul muscular şi eliminând grăsimea acumulată la nivelul subcutanat.
 • Acid linoleic conjugat este un mix de diferite tipuri de izomeri de acid linoleic, regăsindu-se în general în produsele lactate şi în carne. Fiind un acid gras bogat în Omega 6, este foarte important pentru sănătatea umană, având rolul de a scădea nivelul colesterolului şi a trigliceridelor şi de a creşte rata metabolismului.
 • Extract esenţial de şofran- ce are rolul de a accelera procesul de ardere a grăsimilor, transformând forma corpului într-o siluetă de invidiat. Cercetările specialiştilor au atătat că 2Slim Anticellulite are un aport deosebit în lupta cu cancerul.
 • Extractul de coada calului are un efect puternic diuretic şi detoxifiant, eliminând apa din organism mult mai uşor.
 • Extract de sunătoare – cu rolul de a regulariza procesele metabolice din organism, protejând ficatul şi tiroida.
 • Haberlea Rhodopensis este o plantă ce creşte în Bulgaria, denumită şi Floarea lui Orfeu, cu o activitate oxidantă puternică, prevenind acumularea de celule grase, întărind membrana celulei pielii şi îmbunătăţind permeabilitatea ei.
 • Resttharow – îmbunătăţeşte efectele diuretice ale extractului de coada calului, eliminând celulita.
 • Extractul de cafea verde te ajută să scapi de kilogramele în exces. Potrivit studiilor acidul clorogenic este un puternic antioxidant, crescând metabolismul şi în special metabolismul lipidic.

Cum se administrează 2Slim Anticellulite?

Doza zilnică recomandată este de 30 ml de 2Slim Anticellulite şi 2 litri de apă pe zi, pe tot parcursul tratamentului.

Sub nici o forma nu mariti doza zilnica de 2Slim Anticellulite in speranta ca veti obtine rezultate mai bune sau mai rapide. In general, marirea dozelor atrage dupa sine efecte secundare, lucru care cel mai probabil va atrage dupa sine esecul curei de slabire inainte ca aceasta sa inceapa in adevaratul sens al cuvantului 🙂

Care sunt efectele benefice ale consumului de 2Slim Anticellulite

 • hrăneşte şi hidratează pielea aducând-o la o formă normală
 • stimulează reînnoirea celuleor pielii
 • înmoaie pielea tare, stimulând producerea de colagen
 • întinereşte pielea dându-i elasticitate
 • îmbunătăţeşte circulaţia sanguină
 • împiedică formarea unui nou fenomen de celulită.
Ce trebuie sa facem cand luam 2Slim Anticellulite?

Daca luati siropul 2Slim Anticellulite, probabil doriti sa scapati de celulita si sa slabiti. In oricare dintre aceste cazuri, cele mai bune si importante 2 lucruri pe care le-ati putea face sunt urmatoarele:

 1. Tineti o dieta corespunzatoare.
 2. Faceti sport.

Stiu ca sunt ultimele lucruri pe care v-ati dori sa le auziti in acest moment, insa credeti-ma pe cuvant ca fara dieta si fara sport, nu veti obtine niciodata rezultatele dorite, indiferent ca utilizati 2Slim Anticellulite sau alte produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here