Zerodiet, o posibila metoda foarte simpla pentru a slabi

Urmaresc de destul de multa vreme piata de produse pentru slabit si, in tot acest timp, am descoperit tot felul de remedii, unele mai interesante decat altele. Cele mai raspandite sunt ceaiurile, pastilele sau cremele.

La acestea se mai adauga si hainele speciale sau produsele cu iz sportiv, asa cum sunt celebrele benzi pe care le-am vazut si la TV. Totusi, nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca si terapia auriculara ar functiona in cazul slabitului. Stiam ca ea este folosita pentru cei care isi doresc sa se lase de fumat, dar daca da aceleasi rezultate si impotriva kilogramelor in plus, asta ramane de vazut.

ZerodietIngrediente Zerodiet

Numele acestui produs este Zerodiet. Cu alte cuvinte, producatorii promit ca nu va fi nevoie sa tii niciun fel de dieta, nici sa faci exercitii pentru a slabi, lucruri totusi destul de greu de crezut. Daca insa produsul face ceea ce promite, adica diminueaza apetitul si pofta de mancare, acesta tot ar fi un aliat bun.

Nu se poate discuta totusi de ingrediente, pentru ca nu este vorba despre un supliment alimentar si nici de un altfel de produs care se ingereaza. Zerodiet porneste de la ideile proprii terapiei auriculare. Conform acesteia, anumiti centri energetici din organism pot fi influentati pentru a aduce anumite schimbari in organism. Produsul de fata presupune aplicarea unor magneti pe lobul urechii si, astfel, spun producatorii, cel care ii va folosi nu va mai simti o senzatie de foame atat de pregnanta.

Mod de utilizare Zerodiet

Nu este foarte greu sa utilizezi acesti magneti. Ei trebuie sa fie aplicati in fiecare zi pe lobul urechii stangi si tinuti pentru cateva ore, de regula pana seara. Nu se recomanda sa se doarma cu ei iar persoanele care au montate diverse aparate cardiace ar trebui sa nu ii foloseasca, intrucat ei pot interactiona in mod negativ cu functionarea acestora.

Efectele sunt, de asemenea, destul de simplu de inteles. Practic, magnetii afecteaza fluxul de energie din organism si creeaza o stare de satietate. Poate ca nu este cea mai comuna explicatie, dar aparent exista destul de multi oameni care au incercat si care au afirmat ca a dat si rezultate. Mecanismul este asemanator cu ceea ce se intampla si in cazul renuntarii la fumat si nu as putea spune care sunt diferentele, dar, cu siguranta, producatorii au si o explicatie pentru acestea si pentru efectele diferite.

Avantajul unei astfel de metode pentru slabire este ca nu vei folosi produse care sunt periculoase pentru sanatate, asa cum sunt multe dintre ceaiuri si chiar o parte dintre cele naturiste. Pe de alta parte, nici nu ar trebui sa iti pui speranta in faptul ca Zerodiet va actiona de unul singur suficient de mult pentru a da jos un numar mare de kilograme. Pana la urma, eliminarea acestora nu presupune doar efortul de a nu mai manca la fel de mult (ceea ce poate sa fie asigurat de Zerodiet), ci si eliminarea tesutului adipos deja existent. Asadar, exercitiile fizice tot raman valabile, la fel si dieta cat mai echilibrata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply