web counter

Pastile de slabit SuperSlim

SuperSlim este un supliment alimentar 100% natural cu efect in arderea grasimilor care este recomandat a fi administrat in curele de slabire. Inainte de a lua o decizie asupra acestui supliment trebuie sa stiti ca este interzis persoanelro sub 16 ani si celor care au peste 65 de ani. De asemenea, SuperSlim este interzis si femeilor gravide, persoanelor care au probleme cardiace, probleme ale rinichilor sau sufera de diabet zaharat.

Administrare SuperSlim

Este recomandat sa luati cate o pastile de SuperSlim zilnic, dupa micul dejun. Pe tota durata curei de slabire in care folositi SuperSlim, va trebui sa aveti o dieta sanatoasa bazata pe fructe si legume si sa faceti cat mai multa miscare. De asemenea, este recomandat sa beti zilnic minim 2 litri de apa.

Cand va hotarati sa opriti cura cu SuperSlim va trebui sa incepeti sa le scoateti treptat pentru a preveni ingrasarea. De exemplu, in prima saptamana va trebui sa luati cate o pastila la doua zile dpa care, din a doua saptamana veti lua o pastila la 3 – 4 zile si tot asa pana le eliminati de tot.

Contraindicatii SuperSlim

Efecte adverse nu s-au semnalat in urma folosirii de SuperSlim insa este recomandat sa tineti cont de sfaturile date la inceputul articolului cu privire la administrarea de SuperSlim la copii, batrani, femeile insarciante si la femeile care alapteaza. De asemenea, nu este recomandata administrarea nici persoanelor care sufera de afectiuni ale inimii, rinichilor sau de diabet zaharat.

SuperSlim este disponibil in farmacii si la magazinele naturiste la un pret de aproximativ 40 lei.

10 pareri despre "Pastile de slabit SuperSlim"

Scrie o parere sau intrebare:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slăbești Rapid | Fără Efecte Adverse | Fără Efectul Yoyo După Cură