Pastile care taie pofta de mancare

Foarte multe persoane care au probleme cu greutatea cauta pastile care taie pofta de mancare, iar datorita faptului ca pe piata suplimentelor de slabit sunt zeci, poate chiar sute de tipuri de pastile care promit ca taie pofta de mancare, dar de fapt sunt inutile, o mare parte din aceste persoane ajuns sa arunce banii pe fereastra. Bineinteles, problema nu este ca pierd cateva zeci de lei amarati, ci problema este ca pierd timp, isi spulbera sperantele, isi pierd ingrederea in sine si alte “efecte pastile-care-taie-pofta-de-mancareadverse” la nivel psihologic pe care le poate avea o cura de slabire esuata.

In acest articol mi-am propus sa vorbesc despre 3 tipuri de pastile care taie pofta de mancare, pastile care au fost testate de mii de persoane si despre care putem fi siguri ca sunt eficiente si nu “facaturi”. De asemenea, un alt criteriu dupa care m-am ghidat cand am am ales cele 5 tipuri de pastile care taie pofta de mancare a fost acela sa fie naturale si sa nu contina nici un fel de substanta interzisa, cu alte cuvinte sa nu reprezinte nici cel mai mic risc pentru sanatate.

Top 3 pastile care taie pofta de mancare

1. LemoSilhouette – este un supliment pentru slabire deosebit de apreciat, care asigura o slabire de calitate intr-un timp relativ scurt. Capsulele LemoSilhouette contin o substanta numita guaranina, extrasa din planta Guarana care are rolul de a reduce pofta de mancare considerabil. In combinatie cu celelalte in grediente ale sale, Lemo SIlhouette este un produs excelent pentru slabire si foarte complet in acelasi timp.

2. Slim Duo Forte Original Formula – un supliment alimentar proaspat iesit pe piata noastra, care a primit absoluat toate certificarile medicale care atesta calitatea si siguranta sa. Slim Duo Forte contine o cantitate considerabila de Acai, planta foarte cunoscuta pentru proprietatea sa de a reduce pofta de mancare. Bineinteles, lista de ingrediente pe care Slim Duo Forte o contine este mult mai lunga, asa ca va invit sa cititi toata prezentarea pe pagina produsului.

3. Cetona de Zmeura – acel supliment alimentar pe care l-am vazut fiecare din noi in prezentarile celebrului Dr. Oz. Cetona de zmeura este un alt supliment pentru slabire care reduce pofta de mancare si care este extrem de apreciat pentru aceasta proprietate a sa. Atat in tara noastra, cat si in strainatate sunt sute de mii de persoane care au slabit cu Cetona de Zmeura, deci avem toate dovezile necesare pentru a il pune in lista celor mai bune pastile care taie pofta de mancare.

Alte pastile care taie pofta de mancare

Daca ati folosit alte tipuri de pastile sau ceaiuri care taie pofta de mancare si le-ati considerat eficiente, asteptam recomandarile voastre intr-un comentariu. Oricine poate face o recomandare, insa inainte de toate asigurati-va ca pastilele respective sunt naturale si nu contin substante interzise, deoarece punem un accent foarte mare pe calitatea produselor care sunt recomandate prin intermediul acestui blog si nu ne-am dori sa ne incalcam propriile reguli.

8 pareri si comentarii
 1. Reply
  Obesimed | Pastile de Slabit April 21, 2013 at 10:12 am

  […] mare de apa si de a conferi o senzatie de satietate. Cu alte covinte, Obesimed este alt tip de pastile care reduc pofta de mancare si care poate fi foarte util intr-o cura de slabire. Obesimed in sine, este de fapt o fibra […]

 2. Reply
  crina May 9, 2013 at 6:37 pm

  As dori sa stiu si eu care ingrediente anume din LemoSilhouette si Slim Duo Forte reduc pofta de mancare. Multumesc!

  • Reply
   Mihai January 21, 2015 at 10:59 pm

   pai de ce nu citesti ingredientele produselor?
   daca te uiti o sa gasesti ce face fiecare ingredient in parte 😉

 3. Reply
  lavinia March 9, 2015 at 8:16 pm

  vreau sa-mi comand 2 cutii aici in elevetia biasca

  • Reply
   Diana March 11, 2015 at 10:11 am

   Discuta cu cei de la magazinul care le comercializeaza si vezi daca este posibil si cam care ar fi costul transportului.

 4. Reply
  Eco Slim | Pastile de Slabit December 2, 2016 at 9:32 am

  […] grasimilor, declanseaza anumite procese metabolice, reduce nivelul de colesterol, elimina toxinele, suprima pofta de mancare etc. Ingredientele si efectele imi aduc aminte de bautura cu pectina […]

 5. […] Info: mai multe suplimente care surpima pofta de mancare gasiti aici. […]

 6. Reply
  Pastile de slabit? Se poate si fara ele! December 1, 2017 at 12:52 pm

  […] Dacă se întâmplă acest lucru, fii fericit! Nu incerca sa mananci daca nu ai nevoie. Asteapta ca foamea să se întoarcă înainte de a mânca din nou. Acest lucru vă va economisi timp și bani, în timp ce accelerați pierderea în greutate. Apropo de asta, sa stiti ca exista si pastile de slabit care taie pofta de mancare. […]

Leave a reply