web counter

Clenbuterol – secretul atletilor profesionisti

Clenbuterol este unul dintre cei mai folositi  dar in acelasi timp si unul dintre cei mai eficienti steroizi pentru slabire al tuturor timpurilor. Este disponibil sub forma de tablete, sirop sau chiar sub forma injectabila si este cunoscut datorita efectelor sale termice asupra organismului care stimuleaza si accelereaza arderea grasimilor.

Datorita acestor efecte, foarte multi atleti din intreaga lume il folosesc inainte de competitii pentru a fi in forma maxima sau pur si simplu pentru a “face cantarul” in sporturile precum boxul in care se pune accent foarte mare pe greutate. Bineinteles, toate acestea sub atenta supraveghere a unui medic specialist cu experienta in utilizarea substantelor de acest gen.

Cum se administreaza Clenbuterol?

Orice cura cu medicamente de acest gen poarta denumirea de ciclu, deci vom folosi si noi acest termen. Un ciclu cu Clenbuterol va incepe intotdeauna cu o cantitatea mica de pastile care va creste treptat in fiecare zi pana se ajunge la cantitatea dorita (cantitate stabilita impreuna cu medicul), iar dupa ce cantitatea dorita este atinsa se mentine o perioada de cateva zile, dupa care se va scade treptat. Aceasta tehnica de administrare piramidala are ca scop protejarea organismului de efecte secundare, efecte care cel mai probabil si-ar face aparitia in masa daca s-ar incepe cu o cantitatea mare de produs.

In urma studiilor s-a dovedit faptul ca cele mai bune rezultate s-au obtinut atunci cand Clenbuterol a fost folosit pe perioade relativ scurte cuprinse intre 3 si 4 saptamani. Indiferent de perioada pentru care este folosit (repet pentru a n oara, aceasta trebuie stabilita de un medic specialist) trebuie sa aveti grija sa va monitorizati temperatura constant pentru a fi siguri ca organismul dumneavoastra reactioneaza corect si nu o ia razna.

Cum functioneaza Clenbuterol?

Ei bine, am specificat la inceputul articolului ca este un medicament cu actiune termica. Clenbuterol ridica temperatura corpului cu aproximativ jumatate de grad astfel incat organismul va arde mult mai eficient grasimea. Este foarte importanta monitorizarea temperaturii corpului deoarece, dupa un anumit numar de zile de folosire organismul se invata cu substanta si aceasta nu va mai avea nici un efect. Atunci este cazul ca doza sa fie marita, sau ciclcul sa se indrepte catre sfarsit, lucru ce poate fi stabilit iarasi de medic, in nici un caz de dumneavoastra sau de sfaturile care le primiti de la diverse persoane pe Internet.

Efecte secundare Clenbuterol

Printre cele mai frecvente efecte secundare pe care Clenbuterol le prezinta putem aminti:

  • tremuratul mainilor;
  • insomnii si transpiratie excesiva;
  • cresterea tensiunii arteriale;
  • ameteli si dureri de piept;
  • crampa musculare, dureri de abdomen.

Clenbuterol este un medicament destul de puternic, care are o actiune puternica asupra ficatului si sistemului circulator, asadar daca aveti probleme cu ficatul (indiferent de natura acestora), cu inima sau diabet nu folositi sub nici o forma acest supliment. Sanatatea este mai presus decat orice, deci nu va jucati cu ea!

Recomandare: deoarece Clenbuterol este un medicament termogenic, este recomandat ca pe toata durata ciclului sa consumati foarte multa apa pentru a evita dezhidratarea si crampele musculare. In general crampele musculare provin din cauza dezhidratarii.

55 pareri despre "Clenbuterol – secretul atletilor profesionisti"

Scrie o parere sau intrebare:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slăbești Rapid | Fără Efecte Adverse | Fără Efectul Yoyo După Cură