Care sunt cele mai bune pastile de slabit?

Am tot discutat in articolele trecute despre pastile de slabit si ceaiuri pentru slabit si tind sa cred ca am vorbit in mare cam despre toate, sau cel putin despre cele mai importante si mai des folosite dintre ele. In acest articol nu voi scrie nimic despre ele, nu voi face nici un review ci voi face un chestionar in care voi supune la vot 10 dintre cele mai importante pastile si ceaiuri de slabit, astfel incat dumneavoastra sa puteti vota dar in acelasi timp sa puteti analiza si parerile / rezultatele altor persoane.

 1. Nicoleta says:

  Pacat ca nu a scris nimeni pana acum.Sper a posteze cat mai multa lume.
  Eu,de exemplu,am luat in 2008 sau 2009 Capsula de Slabit de la care chiar slabisem,imi taia pofta de mancare pur si simplu.Acum,in mai 2012,am luat iar o cutie de Capsula de Slabit.De data asta nu au mai avut nici un efect.Cred ca din cauza scandalului cu “sibutramina” i-au scos aceasta substanta si deci au devenit “apa de ploaie” ca multe alte pastile de pe piata.
  As vrea sa stiu daca a mai incercat cineva si alte pastile de pe acest site si daca a avut rezultate.

 2. Ella says:

  Buna dimineata tuturor,
  Din punctul meu de vedere cele mai bune pastile de slabit sunt Slim and Fit. Recunosc ca nu am folosit foarte multe sa imi pot face o parere de ansamblu despre toate, insa acestea m-au ajutat sa dau jos 6 kilograme in 2 luni ceea ce a fost exceptional pentru mine deoarece ma chinuiam de vreo 2 ani sa slabesc cele 6 kg :)

 3. Soricel says:

  Daca vreti parerea mea, cele mai buna pastile pentru slabit sunt LemoSilhouette. AM slabit aproape 10 kilograme intr-o cura de 2 luni. Nimic nu a mai fost atat de eficient :)

Copyright © 2011 Pastile de Slabit. Toate drepturile rezervate.


Nota: articolele si studiile de caz prezentate au rol strict informativ si nu pot inlocui sub nici o forma sfatul unui medic nutritionist.
Despre noi | Termeni si conditii | Publicitate & PR | Contact